Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brink, Eylül'de mı Çıkacak?

     Bethesda Softworks'un bu yıl içerisindeki en önemli oyunlarından biri olan Brink, oyunseverler ile Eylül ayında mı buluşacak?
 
     Özellikle "Akıllı Oynanış Sistemi" ile ön plana çıkan Brink, son dönemde karşımıza çıkan en farklı oyunlardan birisi olmaya aday. Akıllı oynanış sistemi nedir diye soracak olursanız, kısaca şöyle özetleyebilirim ;
 
     Karakteriniz ile ilerliyorsunuz ve önünüze bir engel çıktı. Ekran imleci yukarı doğruyken bu tuşa basarsanız karakteriniz objenin üzerinden atlayarak geçiyor. Eğer imleç aşağı doğru iken tuşa basarsanız, bu seferde önünüzdeki objenin altından güzel bir hareketle geçiyorsunuz.
 
     Oyun ve aksesuarları satışında öncü olan firmalardan Gamestop, Brink'in çıkış tarihini 7 Eylül olarak listeledi. Firma yaptığı bir kampanya broşüründe oyunun kapak tasarımını ve çıkış tarihini paylaştı. Resmi bir açıklama ise henüz gelmiş değil.
 
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps pc ps3 xbox 360 brink bethesda
Yeni God of War 3 Görüntüleri Metroid Other M'in Giriş Videosu

agolas

25.7.2010 09:44:54

0
BRINK 7 EYLÜL 2010 tarihinde tüm platformlara çıkacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brink
+ TAKİBE
AL
35 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız