Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Breton Efsanesi, Ascending Tide ile Başlıyor

 
 
Breton Efsanesi artık oyunculara ulaşıyor. The Elder Scrolls Online: Ascending Tide, PC/MAC ve Stadia oyuncuları için şimdi oynanabilir. Yeni DLC, Xbox ve PlayStation konsolları için 29 Mart'ta çıkacak.
 
Yeni döneme ısınmanızı sağlayacak iki yeni PvE zindanı: Shipwright's Regret ve Coral Aerie. Ascending Tide, bu yılın High Isle Bölümü ile gelecek olan heyecan verici etkinlikler için ortamı hazırlıyor.

Oyuncular, önceki ESO maceralarından birkaç kahramanın dönüşüne tanık olacaklar. Yeni DLC, Jakarn'ın gizemli Ascendant Order'dan kurtarılmasıyla başlıyor. Oyuncular, Captain Kaleen ile beraber Coral Aerie'ye kahramanca bir saldırı düzenleyecekler ancak Breton halkını tehdit eden karanlık güçlere karşı da dikkatli olmalılar. Coral Aerie, hem güzel hem de tehlikeli bir yer olarak 2022'de gelecek görseller için tadımlık bir deneyim sunuyor.
 
 

Oyuncular ayrıca Shipwright's Regret olarak bilinen terk edilmiş, lanetli gemi tersanesini de keşfedebilecek. Tamriel tarihinin en büyük donanması, efsanevi All Flags Navy, kötü yaratıkların dolandığı ve artık yuvaları saydıkları bu harabe yığınları arasında bulunuyor. Birçok yeni ve heyecanlı görev, sır ve ganimet, en yeni DLC'mizde oyuncuları bekliyor.

Oyuncular Ascending Tide oyun paketini oyun içi Crown Store'dan alabilir ve bu paket ESO Plus aboneliğine dahildir. Yeni DLC, PC/MAC ve Stadia için şimdi oynanabilir. Xbox ve PlayStation konsolları için 29 Mart'ta çıkacak. En yeni güncellemeler ve bilgiler için gözünüzü resmi internet sitesinden ve forumlardan ayırmayın.
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Bleach: Brave Souls Artık PS4 Konsollarında Mevcut Melty Blood: Type Lumina Satışları Dünya Çapında 270 Bini Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız