Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Breath of the Wild, Wii U'nun Son Birinci Parti Oyunu Olacak

 
   İlk başlarda Wii U için geliştirilen The Legend of Zelda: Breath of the Wild zamanla Nintendo'nun yeni konsoluna da duyuruldu. Bir tarafta çıkış oyunu olacak yeni Zelda oyunu bir tarafta da bir konsolun neslini neredeyse tamamen sonlandıran oyun olacak. 
 
   Polygon ile konuşan Nintendo Amerika Başkanı Reggie Fils-Aime The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın, Wii U için çıkış yapacak son birinci parti oyun olacağını doğruladı. 
 
   Reggie Fils-Aime aşağıdaki açıklamayı yaptı ve ek olarak Mario Kart ile Splatoon'un online olarak desteklenmeye devam edileceğini belirtti.
 
"Birinci parti açısından bakarsak, The Legend of Zelda: Breath of the Wild'tan sonra geliştirilecek yeni bir oyun yok. Gerçekten de Wii U'nun hayatının sonuna geldik." 
 
    The Legend of Zelda: Breath of the Wild 3 Mart tarihinde Switch ve Wii U için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Legend of Zelda Wind Waker Wii U Macera Link Prenses Zelda Açık Dünya Open World
Yakuza 0 - İnceleme Puanları Tekken 7 Çıkış Tarihi Önümüzdeki Hafta Açıklanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

_Nintendo_

22.1.2017 02:52:32

0
Oyunun önsiparişle satışa çıkarılan rehber kitaplarında 120 tapınak ve mini zindan, 900 puzzle ve 76 yan görev içerdiği belirtilmiş. Bu durum şimdiye kadar oynadığım bütün Legend of Zelda oyunlarından çok daha geniş bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. Daha önceki serileriyle karşılaştırmam gerekirse bu sene Gamerankings ve Metacritic'e en az 95 puan alacak 2 Nintendo oyunu daha eklenecek görünüyor.

Guest-E87629FD5

22.1.2017 01:26:01

0
Zelda Skyward Sword'ün HD sürümü Switch'e gelecek. Bir jest yapıp Wii U'ya da yapsalar çok seviniriz.

BSC Misafiri

20.1.2017 14:22:46

0
Aynen katılıyorum Wii U öldü pert oldu deniliyor ama satış sitelerinde 2000 tl aşağısını göremiyoruz yahu, sanki cihaz üstün performans yada 1.kalite oyunlara sahipmiş gibi ps4 prodan bile daha yüksek fiyat çekiliyor hahahaaa??? Switch konsoluna da 3000 tl çekilirse hiç şaşmam, acilen ülkemize bir Nintendo distribütörlüğü olması şart :(( yoksa karaborsacılar bayram yapacak offf offf :((

_Nintendo_

20.1.2017 14:07:48

+1
Satış olarak başarılı olmayan konsoluna 4-5 yıl içinde 8 puan üstü 20 civarı kaliteli 1. parti oyun geliştirmek gibi benim için takdir edilesi bir geleneği var Nintendo'nun.

BSC Misafiri

20.1.2017 13:29:30

0
Wiiu cikis yorumlarina bakiyordumda - Ooo simdi rakipler dusunsun. 2.wiii cilginligi,iste yenilik budur.satislar bu sefer 100 milyonuda gececek.Gibi yorumlar vardi.Simdi benzer yorumlar yeni konsol icinde soyleniyor.Umarim ayni akibeti yasamaz.

İdrak İstimlak

20.1.2017 09:49:11

0
Bir ara dedikodular nedeni ile oyunun Wii U ya cikmayacagi soylentilerinden endiselenmistim. Zaten bu saatten sonra kimse pek bir sey beklemiyordu. Maalesef donanim acisindan basarisiz bir konsol oldu ama bu kadar az satmis olmasına ragmen kaliteli birinci parti oyunlari da var. Isin en garip tarafi bu konsolun hala indirim almamis olmasi.

esmerbuyucu

20.1.2017 04:20:31

0
Lütfetmişler. Bana kalsa oyunu bu kadar erteledikten sonra sadece Switch'e çıkartabilirlerdi. Wii U'nun beyin ölümü gerçekleşmiş daha fazla uzatmanın manası yoktu.

# Ace #

20.1.2017 03:55:59

0
Normal bir sonuç wii u tamamen kırılan bir konsol yeni oyunların wii u gelmesi demek satış sorunlarını beraberinde getirirdi. Switch için nintendo kısmında en azından bazı ilerlemeler görüyorum en önemlisi artık bölge sınırı yok. Umarım wii u konsolu gibi yeni ürünleri de kötü bir geleceğe sahip olmaz. Sonuçta ortaya çıkacak ürün bir nevi 3ds'in çok daha gelişmiş bir hali satış ve oyun bazlı iyi sonuçlar alacağına eminim ama AAA oyun farklılığı için daha çok çabalamaları gerek. Hem el hem stabil bir konsol deneyimi için birçok 1. parti oyununu Switch gelmesini sağlamaları şart, sadece zelda ve mario vs. ile yola devam edilseydi wii u başarılı olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız