Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brawlhalla Mobile Geliyor

 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Blue Mammoth Games, oynaması ücretsiz platform dövüş oyunu Brawlhalla'nın mobile geleceğini duyurdu.

6 Ağustos'ta iOS ve Android cihazlar için çıkacak.

Oyunun resmi websitesi üzerinden ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Brawlhalla şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Oyun hakkında:


Blue Mammoth Games'in sekiz adede kadar oyuncuyla oynanabilir 2D arena dövüş oyununda heyecan verici savaşlara katılın ve şanınızı herkese duyurun.

Tek başınıza oynayın, arkadaşınızla aynı ekranın karşısına geçin veya çevrimiçi oynayarak Brawlhalla Competitive Community'de şanınızı duyurun. Hepsi kendine ait becerilere, istatistiklere, silah kombinasyonlarına ve tarzlara sahip sayısı artmakta olan 40'ın üzerinde Legend arasından seçim yapın ve kendi stilinize göre oynayın.

Herkesin birbiriyle savaşabileceği rahat oyunlara katılın, sıralamalı maçlar yapın ya da arkadaşlarınızla hanginizin daha güçlü olduğunu görmek için özel odalarda savaşın.


Mobil versiyonları duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Brawlhalla Ubisoft Blue Mammoth Games Oynaması Ücretsiz Platform Dövüş Oyunu
Watch Dogs: Legion Çıkış Tarihi Duyuruldu; Sinematik ve Oynanış Fragmanı Yayınlandı Hyper Scape Açık Betası PC'de Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brawlhalla ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız