Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bravely Default'u Bitirmek 60-70 Saati Bulacak


     RPG oyunlarının kısa sürede bitmesi kabul edilemez bir durumdur. En azından ilk oynanışta kısa sürede biten bir RPG oyununda bir şeyler eksiktir. Özellikle de taşınabilir oyun konsollarında RPG'lerin süresi daha da kısa olabiliyor, ama Nintendo 3DS için geliştirilen Bravely Default: Flying Fairy'de işler biraz farklı olacak.
 
      Square Enix'in açıklamasına göre Bravely Default: Flying Fairy'i bitirmek 60-70 saatimizi alacak. Tabi bu süre içerisinde oyundaki her şeyi yapmak yok, o nedenle oyunu bütün gizemleri ile bitirmek çok daha uzun sürecek.
 
      Söylenenlere göre oyunun demosundaki deneyim tam sürüm oyunun anak %1'ine eşitmiş. Yani oyunun demosuna bakarak tam sürüm ile ilgili kesin bir kanaate varmamak gerek. Bravely Default'un henüz çıkış tarihi kesinleşmedi, ama Japon oyuncular muhtemelen 2012'de bu maceraya başlayabilecekler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Bravely Default: Flying Fairy Square Enix 3DS JRPG
Max Payne 3 için Yeni Duvar Kağıtları Sega İki Yeni Markanın Haklarını Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bravely Default: For the Sequel
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız