Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borussia Dortmund Konami ile Olan Lisans Anlaşmasını Sonlandırdı

 
   UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi lisansını kaybeden Konami Digital Entertainment bu kez de bir kulüp takımının lisansını kaybetti.
 
   Konami Digital Entertainment'ın resmi websitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Borussia Dortmund kulübü Haziran 2020'ye kadar devam etmesi planlanan lisans anlaşmasını erkenden sonlandırdı.
 
   Bunun sonucu olarak Borussia Dortmund'un logosu, oyuncuları, stadyumu ve diğer özellikleri Pro Evolution Soccer 2019'da bulunmayacak.
 
   Konami Digital Entertainment:
 
   "Borussia Dortmund Pro Evolution Soccer 2019'un tanıtımlarında yer aldı. Ancak ne yazık ki ürünün final sürümüne dahil olmayacak. 
 
   Konami ve Borussia Dortmund Haziran 2020'ye kadar Borussia Dortmund'un logoları, oyuncuları, stadyumu ve Konami ürünlerindeki diğer özelliklerinin kullanımı konusunda bir lisans anlaşmasına sahipti. Ancak bu anlaşma Borussia Dortmund tarafından erkenden sonlandırıldı. Pro Evolution Soccer 2019 Borussia Dortmund'un logosu, oyuncuları, stadyumu ve diğer özelliklerini içermeyecek.
 
   PES serisinin çeşitli kulüp ve liglerle yeni partnerlikler kurarak futbolun tadını çıkarmanın yeni yollarını sunmaya devam edeceğinden emin olabilirsiniz. Seriye olan devamlı desteğiniz için teşekkürler."
 
   Pro Evolution Soccer 2019, 28 Ağustos'ta Kuzey Amerika'da; 30 Ağustos'ta Avrupa, Avustralya ve Japonya'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer PES 2019 Pro Evolution Soccer 2019 Konami
Aksiyon RPG Warhammer: Chaosbane Konsollar ve PC için Duyuruldu Anthem Kapak Tasarımı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DiyarDilimPırasa

3.6.2018 11:11:15

0
Bu ivme ile neden gene oyun cıkarmaya çalışıyorlar, anlamadım. Bir Metal Gear Snake Eater soylentisi var, ama bakalım.

İdrak İstimlak

3.6.2018 10:56:37

0
Sadece kar açıklamakta kalmadılar, adamlar tarihlerinin en karlı dönemlerinden birindeler. Pachinco denilen kumar makinelerinde acayip kar ettiler, oyunlar falan umurlarında değil...

DiyarDilimPırasa

3.6.2018 10:51:15

0
Mali yıllarında kar açıkladılar. Pachinko sagolsun, sen üzülme.

BSC Misafiri

3.6.2018 00:56:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: dggryd neden farklı bir firma yeni değşik çılgınca eğlenceli bir futbol oyunu yapmıyor artık copy paste olacak fifa tamam uefayı aldı ama yeni konsollar çıkana dek hep aynı grafik olacak aynı oyun stili olacak bakınız verdiği dünya k. güncellemsi resmen copy paste olmuş hiçbir değişiklik yenilik yok saçlar dışında :D bir ligin lisansını almak çok para ediyor olabilir ama fifa zarar etseydi almazdı asla demekki karlı bir tarafı var
Adamlar ne yapsa yaranamıyor ha.. Cimri paragöz firma parayla satardı ve kimsede şaşırmazdı WC 2018 diye.. Alanda olurdu. Az biraz olumlu yanını görün. Kör topal olsa da pes'in olmasını isterim ben.. yoksa nba 2k gibi tek ele bağlayıp iyice bir şeyini çıkaracak. Böyle iyi.

Jack Rabbit Slims

2.6.2018 22:03:15

0
Zaten yıllardır tekeldi, zaten bu sebepten yıllardır aynı oyunun adı değişmiş halini görüyorduk hemen hemen. En azından ŞL bünyesinde olan bir tekel olacak artık.

BSC Misafiri

2.6.2018 21:46:42

+1
Ay canım kıyamam ya.. :):):):)

dggryd

2.6.2018 20:43:26

+2
neden farklı bir firma yeni değşik çılgınca eğlenceli bir futbol oyunu yapmıyor artık copy paste olacak fifa tamam uefayı aldı ama yeni konsollar çıkana dek hep aynı grafik olacak aynı oyun stili olacak bakınız verdiği dünya k. güncellemsi resmen copy paste olmuş hiçbir değişiklik yenilik yok saçlar dışında :D bir ligin lisansını almak çok para ediyor olabilir ama fifa zarar etseydi almazdı asla demekki karlı bir tarafı var

BSC Misafiri

2.6.2018 17:34:38

+1
İşte bundan korkuyordum. Geçmiş olsun arkadaşlar fifa artık tek el oldu her sene aynı oyunun rakamı değişmiş halini göreceğiz.

BSC Misafiri

2.6.2018 16:09:40

0
Yazık ya adamlar darbe üstüne darbe yiyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 2019
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız