Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands: The Pre-Sequel'ın İkinci DLC'sinden Yeni Detaylar

  
      Gearbox, Borderlands serisinin son oyunu Borderlands: The Pre Sequel için yeni DLCler geliştirmekte. Yapımcı ekip oyunun ikinci DLC'si hakkında yeni detaylar paylaştı. Belirtilene göre yeni DLC'de Ultimate Vault Hunter modu, yeni bir challenge haritası bulunuyor. Bunların yanında bu DLC, seviye sınırını 60'a taşıyor.
 
       Ultimate Vault Hunter modunda oyuncuları çok daha zorlu bir mücadele bekliyor. Bu modda oyuncuların karşısına çıkacak olan düşmanlar oyuncuların seviyesinden daha yüksek olacak. Bahsettiğimiz DLC 16 Aralık'ta oyunculara 10 dolar karşılığında sunulacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingbolt.com 2K Australia 2K Games FPS RPG Borderlands PS3 Xbox 360 PC
Star Wars Oyunlarının Deneyimli İsmi, 2K Çatısı Altında Yeni Bir Stüdyo Kurdu Resident Evil: HD Remastered'in Çıkış Tarihi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.12.2014 14:54:36

0
yardımcı olursanız sevinirim Yeni DLC de Digistructed madness raund complete görevi için yardım istiyorum. Raund ları bitirdiğim halde aynı göreve gönderip duruyo yanlış bir şeymi yaptım acama bu görevi nasıl geçerim yardımcı olrsanız sevinirim teşekkürler

Gilthaniel

4.12.2014 20:25:15

+1
Geçen uzun bir dlc karşıtı yazı paylaşılmıştı herkes de hak vermişti,abi sizde şu dlc haberlerini paylaşıp teşvik etmeyin,sizden ricam genişleme paketi hariç dlc haberleri yapmayın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands: The Pre-Sequel
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız