Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3’ün Reytingleri Twitch’te %90 Oranında Düştü

 
13 Eylül 2019 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Stadia ve PC için piyasaya sürülen Borderlands 3 Twitch’teki popülerliğini kaybetmiş gibi duruyor. Oyunun Twitch’teki reytingleri % 90 oranında düşmüş bulunuyor. Bunun sebebi ise insanların oyunu izleyip bitirmiş olması olabilir.

İlk çıktığı hafta ve sonraki hafta en çok satan oyun listesinde ilk 3'te bulunan oyun, bu yılın en fazla kutulu versiyonu satılan oyunu da olmuştu. Ama görünen o ki 4 hafta içerisinde oyuncular oyunu tüketmiş.

İlk çıktığı gün 205.000 eş zamanlı izleyiciye ulaşan Borderlands 3, GitHyp’nin açıkladığına göre şu an ortalama 8000 kişi tarafından izleniyor ve oyun Twitch’te en çok izlenen 20 oyun arasında bulunmuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamepressure Borderlands Borderlands 3 Gearbox 2K Games RPG FPS
Borderlands 3'ün Yeni Yamasıyla "FL4K" Tekrar Nerf'lendi Serious Sam’in Başındaki İsimlerden Alen Ladavac, Google Stadia Ekibine Katıldı

BSC Misafiri

7.10.2019 14:43:40

+1
E normal.. İnanılmaz ve türünün tek örneği değil nasılsa. Aynı şeyi yıllardır ısıtıp önünüze koyuyorlar yiyen de yiyor :) Gene iyi FL4K güncellemelerine rağmen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız