Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3 için Yeni Sinematik Fragman Yayınlandı

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3 için ‘So Happy Together’ başlıklı yeni bir sinematik fragman yayınlandı.

Borderlands 3 PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için 13 Eylül'de çıkış yapacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Eşya toplamaya dayalı orijinal nişancı oyunu tonlarca silah ve yıkım dolu yeni bir macerayla geri dönüyor! Her biri derin yetenek ağacına, becerilere ve özelleştirme seçeneklerine sahip olan dört yeni havalı hazine avcısı Vault Hunter'dan birini seçerek yeni dünyalar ve düşmanlarla karşılaşın. Çılgın düşmanları alt etmek, tonlarca ganimeti ele geçirmek ve gezegeninizi galaksinin en zalim tarikatının liderlerinden kurtarmak için tek başınıza oynayın veya arkadaşlarınıza katılın.
 
Yıkımla Ortaya Çıkan Heyecanlı Bir Yolculuk
Fanatik Calypso İkizlerini haydut klanlarını birleştirmeden ve galaksinin en büyük gücünü ele geçirmeden önce durdurun. Heyecan arayan bir Vault Hunter olarak cephaneliğiniz ve müttefiklerinizle onları sadece siz durdurabilirsiniz.
 
Senin Vault Hunter'ın, Senin Oyun Stilin
Her biri eşsiz yeteneklere, derin yetenek ağacına ve tonlarca kişiselleştirme seçeneğine sahip dört harika Vault Hunter'dan birini seçin. Her bir Vault Hunter tek başına yıkım getirme becerisine sahiptir; ancak güçlerini birleştirdiklerinde durdurulamaz olurlar.
 
Şarjörleri Doldurun ve Yağmalayın
Tonlarca silah ve aletin yardımıyla her bir savaş, yeni ekipman elde etme şansı sunuyor. Kendisi için kalkan oluşturan silahlar? Tamam. Ateş püsküren volkanlar çıkaran tüfekler? Tabii ki. Bacakları çıkan ve düşmanları aşağılayıcı şeyler söyleyerek kovalayan silahlar? Onlar da tamam.
 
Yeni Borderlands
Pandora'nın ötesinde her biri keşfetmeyi bekleyen benzersiz mekanlara ve yok edilmeyi bekleyen düşmanlara sahip yeni dünyaları keşfedin. Tehlikeli çölleri aşın, savaşta yıkılmış şehirlerde savaşın, ölümcül bataklıklardan geçin ve daha fazlasını yapın!

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands Borderlands 3 Gearbox 2K Games RPG FPS
Pokemon GO'ya Gelen Yeni Güncelleme İle Pokemon'ların Güçlerini Hesaplayan Sistem Değişiyor Arcade Oyunların En Köklü Serilerinden Super Monkey Ball PC, PS4 ve Switch İçin Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.7.2019 00:51:24

0
Borderlands Pre-Sequel gibi epic bir oyun gelmedi. Müthiş uzay atmosferi, laser silahları, Athena, Jack the Doppelganger efsaneydi.

BSC Misafiri

16.7.2019 19:06:17

0
Ya şu oyunu satın almak istiyorum ama Epic satmıyor. Daha önce vpn ile başka ülkeden oyun almadım. Neden böyle oldu bu oyun ya? Twitterdan geldim bu arada.

BSC Misafiri

16.7.2019 18:03:10

+1
Satın alamıyoruz.Bu ürün şu anda bölgenizde kullanılamıyor(Epic Store) diyor.Tam bir rezalet!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız