Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3 Yazarı Daha Fazla Tales From The Borderlands Oyunu Yapmak İstiyor

 
Telltale Games'in alıştığımız tarzında, Borderlands evrenindeki yan karakterlere odaklanan Tales From The Borderlands 24 Kasım 2014 yılında çıkmıştı ve eleştirmenlerden gayet olumlu notlar almıştı. Telltale Games bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda daha fazla oyun çıkarmayacağını açıklamıştı ve hayranlarını üzmüştü. Ancak geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla hayranların yüreğine su serpti. Telltale Games yeniden oyun yapmaya başlayacağını açıklamıştı. Bu haberin üzerine Borderlands 3'ün yazarı Sam Winkler, daha fazla Tales From The Borderlands oyunu yapmak istediğini söyledi. 
 
Sam Winkler ComicBook.com'a, "Tales From The Borderlands Sezon 1'e kaldığı yerden devam etmeyi çok isterim. Orada çözülmemiş çok fazla şey var ve Borderlands 3'e bazı karakterler getirmemize rağmen, hala birçok soru işareti var.” dedi.
 
Borderlands serisinin son oyunu Borderlands 3; 13 Eylül 2019 tarihinde PlayStation 4, Stadia, PC ve Xbox One için piyasaya sürülecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer telltale telltale games tales from the borderlands borderlands
Mortal Kombat Filminde Scorpion ve Shang Tsung Karakterlerini Canladıracak Oyuncular Belli Oldu World of Warcraft Classic Twitch’te En Yüksek Anlık İzleyiciye Ulaşan Oyun Rekorunu Kırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-A773460ED

31.8.2019 13:31:24

0
Çok güzeldi valla çıkarsa oynarız

akilsizadam

30.8.2019 16:02:38

+1
Telltale'nin yaptığı en iyi oyun bence
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales From the Borderlands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız