Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3, Steam'de 93.000 Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı

 
Yayıncılığını 2K Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Gearbox Software'in yaptığı geçtiğimiz yılın önemli yapımlarından olan Borderlands 3 Steam çıkışını 13 Mart'ta gerçekleştirdi. Oyun daha öncesinde PC için Epic Games'te bulunuyordu.
 
Steam'in en çok satanlar listesine göre oyun gayet güzel bir çıkış gerçekleştirmiş. Oyunun iki farklı sürümü, Steam'in en çok satanlar listesinde birinci ve ikinci sırada. Normal sürüm olan Borderlands 3, birinci sırada; Borderlands 3 Deluxe Edition ise ikinci sırada. Ayrıca Borderlands 3 eş zamanlı oyuncu sayısında 93.597 kişiye ulaştı. Haberin yazıldığı esnada 64.000 kişi tarafından oynanıyor. Elbette yapılan %50 indirimin de bir etkisi vardır.
 
Listenin geri kalanına bakıldığı zaman 20 Mart'ta çıkacak olan Doom: Eternal'ın üçüncü sırada, geçtiğimiz hafta çıkan Ori and the Will of the Wisps'in ise beşinci sırada olduğunu görüyoruz.
 
Borderlands 3 şu anda Steam, Epic Games, PlayStation 4 Xbox One ve Stadia'da erişilebilir durumda. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Borderlands Borderlands 3 Gearbox 2K Games RPG FPS
Dicey Dungeons ve VVVVVV Yaratıcısı Oyunlarından Binlerce Kopyayı Ücretsiz Olarak Dağıtıyor Birleşik Krallık'ta Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satan Oyunları (9 - 14 Mart)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız