Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3 Steam'de 10 Mart'ta Ön Siparişe ve Ön Yüklemeye Açılacak

 
Epic Games Store ile yapılan özel anlaşmanın yakında sona erecek olmasıyla birlikte Borderlands 3, 13 Mart'ta Steam'e geliyor ve oyunun ön sipariş ile ön yüklemeye açılma tarihi belli oldu.
 
Oyun Steam'de 10 Mart'ta ön siparişe ve ön yüklemeye açılacak. Standart sürüm ile birlikte Super Deluxe Sürüm de satışa sunulacak ve bu sürüm Sezon Bileti ile Deluxe bonus içeriğine sahip olacak. Sürümlerin Türkiye fiyatları henüz belli değil.
 
Oyun Steam'de 13 Mart'ta Türkiye saati ile 18:00'da erişime açılacak.
 
PC versiyonları arasında cross-play (platformlar arası oynama) desteği sunulacak. Kullanıcılar isterse menüden bu özelliği devre dışı bırakabilecek.  
 
Ek olarak, Borderlands 3'ün yeni indirilebilir içeriği Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock’ 26 Mart'ta çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands Borderlands 3 Gearbox 2K Games RPG FPS
Valorant'ın Kısa Oynanış Videosunda Phoenix Karakterinin Ateş Yeteneği Gösteriliyor LCS 2020 Bahar Mevsimi 6. Hafta Karşılaşmaları Oynandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız