Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3 Hikaye DLC'si Bounty of Blood: A Fistful of Redemption 15 Dakikalık Oynanış Videosu

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3'ün hikaye indirilebilir içeriği Bounty of Blood: A Fistful of Redemption'dan 15 dakika uzunluğunda oynanış videosunu paylaştı.

İndirilebilir içerik vahşi batı temalı yeni bir ortam ve Rose ile Juno gibi yeni karakterlerle tanışma fırsatı sunacak. Oyuncular The Devil Riders adındaki tehlikeli ve ölümcül bir çetenin sonunu getirmek için Gehenna gezegeninde zorlu bir göreve çıkacak. JetBeast adında yeni bir hoverbike, yeni görevler ve çok sayıda loot ile yeni silahlar oyuncuları bekliyor olacak.

Bounty of Blood: A Fistful of Redemption 25 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store & Steam) için çıkacak. Season Pass ve Super Deluxe Edition'a dahil olacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Borderlands Borderlands 3 Gearbox 2K Games RPG FPS
Observer: System Redux Dokuz Dakikalık Oynanış Videosu Mortal Shell PC Kapalı Beta Testi 3 - 10 Temmuz'da; 12 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız