Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3 Geliştiricileri Bağımsız Bir Proje için Gearbox'tan Ayrıldı

 
 
Gearbox Entertainment, Borderlands 3 üzerinde çalışmış olan birkaç üst düzey geliştiricinin, birlikte yepyeni bir bağımsız proje üzerinde çalışmak üzere şirketten ayrıldığını Axios Gaming aracılığıyla bildirdi ve doğruladı.
 
Gearbox'taki yedi geliştiricinin ayrıldığı doğrulandı. Bunlar arasında Kıdemli yapımcı Christopher Brock, baş misyon tasarımcısı Keith Schuler, sanat yönetmeni Scott Kester, yaratıcı yönetmen Paul Sage, UX/Game Feel yönetmeni Chris Strasz ve baş karakter sanatçısı Kevin Penrod yer alıyor. 
 
Gearbox Entertainment'ın kurucusu Randy Pitchford, geliştiricilerin "en iyi şartlarda" ayrıldığını söyledi.
 
Pitchford: "Ayrılan kişiler üretim öncesi ekibinin bir parçasıydı ve ayrılmaları, planlarımızda minimum aksamalara neden olacak" ifadelerini kullandı. Ayrıca Pitchford: ''Şu anda ana odak noktamızı '[Tiny Tina's] Wonderlands oyununa çevirdik'' diye ekledi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz aksiyon macera
Respawn, Benzersiz Bir Evrende Yeni Tek Oyunculu Macera Oyunu Geliştiriyor Orcs Must Die! 3 Artık PS4, Xbox One ve PC'de

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız