Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 2'de Daha Özel Silah Tüccarları

Borderlands 2 gelir, hoş gelir!
 
     İlk Borderlands'in büyük başarısı ve aldığı çokca olumlu eleştirinin ardından bir yenisinin gelmemesi beklenemezdi. Borderlands 2 henüz yapım aşamasında ama hakkında pek çok yeni bilgi gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de, silah tüccarlarının ilk oyuna göre nasıl değişiklik gösterdiği ve ne gibi yeniliklere sahip oldukları.
 
     Game Informer'ın son sayısındaki bilgilere göre, her silah satıcınının kendine özel bir kişiliği ve satış stratejisi olacak. Ayrıca sattıkları silahlar ve özellikleri bir diğer satıcınınkine benzemeyecek. Örneğin bir tüccardan aldığınız silah daha iyi keskin nişancılık özellikleri sunarken, bir diğeri silahı daha fazla cephane stoğu özelliği ile birlikte satacak. Aynı zamanda satılan silahların reload özellikleri bile farklı olabilecek.

     Modern ve gerçekçi silahların yanı sıra Hyperion silahları gibi özel ve farklı opsiyonlara da sahip olabileceğiz. Borderlands 2 hakkında çok daha fazla bilgi ve ilk özel görüntüler gelecek hafta Gamescom fuarında yer alacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Borderlands 2 2K Games Gearbox Software RPG FPS PC PS3 Xbox 360
Total War: Shogun 2: Rise of Samurai Görüntüleri Deus Ex: Human Revolution'a Müzik Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.8.2011 17:06:44

0
hmm yani her satıcıda farklı firmanın silahı olacak bu da güzel... bir de seyyar tüccarlar felan koysalar böyle mapda dolaşırken rastgele denk gelsek

RISC64

13.8.2011 15:07:27

0
şu sıralar yaz indiriminden aldığım borderlands:goty ı oynuyorum bana eşlik edecek arkadaş varmı . yabancılarla oynanmıyor pingler almış başlını gidiyor yurtiçinden arkadaş lazım tek zevki çıkmıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız