Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bora Koçyiğit, Riot Games ile Yollarını Ayırdı

 
     Riot Games Türkiye'nin müdürü Bora Koçyiğit, şirketten ayrıldığını duyurdu. Riot Games Türkiye'ye 2014 yılında giriş yapan Bora Koçyiğit burada elektronik spor koordinatörlüğü, yayın ekibi bölümlerinde çalışmasının ardından şirketin ülke müdürü olarak seçildi. Toplamda 5 sene Riot Games Türkiye'de çalışmasının ardından şirketten ayrıldığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Bora Koçyiğit yerine yeni Riot Games Türkiye Müdürü ise Onur Tamer olacak.
 
Bora Koçyiğit'in Açıklaması
 
     "Değerli takipçilerim, sevgili oyuncular, espor tutkunları,
 
     5 sene önce bünyesine katıldığım ve bir parçası olmaktan mutluluk duyduğum Riot Games Türkiye ofisinden 31 Mayıs Cuma günü itibari ile ayrılacağımı duyurmak isterim.

     Geriye baktığım zaman Türkiye’de yapılmış milyonlarca TL tutarında yatırım, Türk oyuncuları için atılmış adımlar ve Türk Esporu’nu dünya standartlarına taşımak için alınmış kararlar görüyorum. Espor’u tanıtmak, geliştirmek ve ülkemizi dünyanın önde gelen espor ülkelerinden biri yapmak adına üzerime düşen görevi yapmış olmanın verdiği mutlulukla bayrağı arkadaşlarıma devrediyorum.

     Bu kararı vermiş olma nedenim bir süredir karşıma çıkan güzel fırsatları değerlendirmekte oluşum ve netice itbari ile yeni heyecanları yaşamak istememdir. Geride kalan süre zarfında bana destek olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bayrağı benden alan arkadaşlarımın, onu çok daha yükseklere taşıyacaklarına eminim.
 
     Benim ayrılışım ile Türkiye Ofisinin ülke müdürlüğü pozisyonunda Onur Tamer arkadaşımız olacaktır. Bugüne kadar Riot Games içerisinde bir çok projeyi başarı ile hayata geçirmiş olan Onur, hali hazırda Riot Games Middle East Ülke Müdürlüğü görevini sürdürüyordu.
Türk sporuna, esporuna ve oyun sektörüne uzak kalmayacağımı tahmin edeceğinizi düşünüyorum. Kendimle ilgili gelişmeleri sizlerle kısa süre sonra paylaşacağım.
 
Sevgiyle kalın,
Bora Koçyiğit
"
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Beyond Good and Evil 2 E3'te Olmayacak Dalaran Soygunu'nun Dördüncü Bölüm Yayında

Queen Hentai

31.5.2019 17:49:31

+2
Haberin özeti; daha fazla canlı için denizden babam çıksa satarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız