Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bomberman Serisi Amazing Bomberman ile 5 Ağustos'ta Apple Arcade'e Geliyor

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün, yeni oyunu AMAZING BOMBERMAN'in 5 Ağustos'ta iOS Apple Arcade üzerinden indirilebileceğini duyurdu. Apple Arcade aboneliği mobil oyun sevenlere yeni çıkan, ödüllü ve dünyanın en sevilen mobil oyunlarından oluşan 200'den fazla Premium oyuna tamamı reklamsız veya uygulama içi satın alma olmadan sınırsız erişim hakkı sunuyor.
 
AMAZING BOMBERMAN, seriye müzik ve eğlence dolu bir yaklaşım getiriyor; oyuncular oyun alanı farklı şarkılara uyacak şekilde değiştikçe farklı öğeler toplayacak ve önlerine çıkan engelleri kırmak için çeşitli bomba türlerini kullanacaklar. Oyunun çıkışında yedi farklı oynanabilir aşama bulunuyor. AMAZING BOMBERMAN Japonya'dan ve dünyanın dört bir yanından farklı sanatçılar tarafından bestelenen original şarkılar içermekte.
 
Fragman videosu
 
 
 
AMAZING BOMBERMAN’ın özelliklerinden bazıları şöyle:

- Her yerden ve her zaman katılabileceğiniz çevirimiçi kapışmalar!
- Bomberman ve oyun için bestelenmiş özel şarkıların bir araya gelmesinden doğan oynanış
- Tek başına oynamayı seven oyuncular için pratik modu
- Arkadaşlar arasında oynamaya izin veren "ARKADAŞ KAPIŞMASI" (FRIEND BATTLE) modu!
- Kişiselleştirme için toplanabilir öğeler
 
iPhone, iPad, Mac, and Apple TV üzerinden oynanabilen AMAZING BOMBERMAN, Apple Arcade’e özel çıkacak. Apple Arcade, kullanıcılara bir aylık ücretsiz deneme fırsatı sunmakta. Servis yine bir aylık ücretsiz deneme fırsatı ile Apple One'ın Bireysel, Aile ve Premier aylık planlarının bir parçası.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Amazing Bomberman
Persona'nın 25. Yıl Dönümü Canlı Yayın Etkinliği 9 Ağustos'ta Yapılacak Switch Konsolu Satışları Dünya Çapında 111.08 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız