Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloomberg, Nintendo'dan Büyük Bir Zarar Bekliyor


    Bir yanda Nintendo 3DS ile birlikte büyük bir satış başarısı gerçekleştiren, diğer yanda da Wii U ile birlikte yokları oynayan Nintendo, bir önceki finansal yılında zarar açıklamıştı. Ekonomi dünyasının ünlü kaynaklarından Bloomberg, Nintendo için büyük bir zarar daha bekliyor.
 
    Yapılan açıklamalara göre Nintendo, yarın yapılacak finansal konferansla birlikte 18.7 milyar Yen'lik bir zarar açıklayacak. Bu veri neredeyse 190 milyon dolara denk geliyor. Eğer söylenenler gerçek olursa Nintendo, iki sene üst üste zarar yapmış olacak. Bakalım yarın ne gibi açıklamalar gelecek?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Assassin's Creed 3'ün DLC'sine Çıkış Videosu Darksiders'ın Geleceğini Siz Belirleyin
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RubyC+

24.4.2013 11:01:47

0
Yeni nesil konsollar çıkar çıkmaz yeni ve efsane oyunlarıyla yüklenmeye başlayacak Nintendo . Ondan sonra diğer konsollarda henüz yeni çıkmış pahalı ve az oyun çeşidi olduğu için herkesin gözü '' Ucuz ve efsanelerini piyasaya çıkartan ve duyuran Nintendoya yönelecek'' (Bkz: Zelda U , Super Mario Galaxy 3 (en ağır top) ve birde Pokemon çıkardımı tamam gelsin yeni nesil Wii satışları ...

Saiki

24.4.2013 02:09:09

+1
aynı spekülâsyonları apple için yaptılar ilk çeyrekte firma 11 milyar dolar kâr ettiğini açıkladı, ucuz söylentilerle nintendo gibi bi dev kolay kolay zarar etmez adamlar oyun dünyasının kalbi.

veterangamer

23.4.2013 22:42:30

0
Dunya batar nintendo batmaz :D

The_Rahip

23.4.2013 22:39:54

0
Nintendo'yu el konsolu pazarindaki cihaz ve oyun satisi bile ayakta tutmaya yeter

BSC Misafiri

23.4.2013 19:51:49

0
O para Nintendo ölçekli bir şirket için pekte önemli değil, Wii U'yu çok daha fazla sattırmak isteselerdi şimdiye en iyi oyunlarını piyasaya sürerlerdi ama rakiplerini beklediği ve özel hiçbir oyunu çıkmadığı için Wii U satışları çok düşük. 100 dolara Xbox 360, 150 dolara Blu-ray oynatıcılı PS3 varken 300 dolara beklenen hiçbir oyunu çıkmamış Wii U'nun şimdilik fazla satmayacağını tahmin etmek zor değil. 450-500 dolara piyasaya çıkacak konsollarında satışını göreceğiz.

BSC Misafiri

23.4.2013 17:58:50

-1
190 milyon dolar az kazanç sağlayacak Nintendo. Yani bu söylenen kazançtan düşülen para. Nintendo'nun ekonomik krize filan girdiği yok. Editör arkadaş bilmediğinden öyle yazmış. 190 milyon dolar Nintendo için çerez parası :) Böyle yorumlar eklerken editörler dikkatli olmalı. Nintendo'yu bilmiyorsak böyle yorumlar yapmayalım.

- The Stig -

23.4.2013 17:40:57

0
yahu bu ne biçim haber :) 190 milyon ile büyük bir krizin içine girecekmiş.. daha bundan kaç ay önce 12 milyar dolar bankada parası yokmuydu! bunu siz haber yapmadınız mı? şimdide kalkmış nintendo 190 milyon için büyük kriz yaşayacak diyorsunuz :D daha doğrusu diyenin haberini yapıyorsunuz.. madem haberini yaptınız,yaptığınız haberlerinde altına son bir cümle olarak bişey ekleyin.. ondan al buraya yapıştır haberler görmek istemiyoruz BSC'de.. Şahsi görüşüm Nintendo biraz zor krize girer.. Elbette zarar açıklayabilir orası ayrı ki zaten Wii U'dan zarar edecekte.. fakat mali krize girecekte falan filan bunları geçiniz :)

BSC Misafiri

23.4.2013 16:05:44

-1
Bu kadar buyuk paralar kazanan bir sirket nasil mali krize girer. Evet Wii U isi zor ama 3ds falan para basiyor. Bu kadar cok cesitli mario oyunu duyurulmasinin nedenlerinden biri de bu mali zarar olsa gerek. Almasam kullanmasamda nintendoyu severim. Sega gibi elini ayagini iyice oyunlardan cekmesini istemem. Bu kötu gidisin sorumlusu Wii U bu cihaz gercek manada yeni nesil olmaliydi. Cogu insan artik bir konsol kullanacaksam daha iyi grafikler olsun diyor. Wii gibi yenilikci bie kontrol sistemi getirselerdi belki yien ayni basarilari gösterirlerdi. Bu sefer gercekten cok buyuk bir risk aldilar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız