Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloodborne için Photo Mode Gelebilir


    The Last of Us: Remastered'ın en beğenilen özelliklerinden biri olan Photo Mode sayesinde oyun içi görseller alabiliyor ve bunlar üzerinde çeşitli oynamalar yapabiliyorsunuz. Bu özellik Bloodborne'da gelebilir.
 
    From Software tarafından Playstation 4'e özel olarak geliştirilen (Türkçe altyazı desteği de sunacak) Bloodborne'da Photo Mode'un olabileceği oyunun yapımcı koltuğunda oturan Jun Yoshino tarafından açıklandı.
 
    Yoshino bir takipçisinin Twitter üzerinden sorduğu soruya "Konuyu açtığınız için teşekkür ederim, kesinlikle bu özelliği göz önünde bulunduracağız. Bunun harika bir özellik olduğu konusunda hem fikirim."
 
    Bloodborne, Demon's Souls ve Dark Souls serisinin izinden gidecek bir oyun olacak. Oyunda Yharnam adlı şehre öldürücü hastalığımızın şifasını bulmak için yolculuk yapacağız. From Software ve Sony Japan işbirliği ile geliştirilen oyun 2015'in ilk döneminde piyasaya çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Demon's Souls 2 Demon's Souls Dark Souls Project Beast PS4 Playstation 4 RPG JRPG Korku BloodBorne Sony
Dünyanın En Şanslı Counter Strike Oyuncusuyla Tanışın (Video) The Crew Betasından İstatistikler

winxperror

11.8.2014 11:08:29

+1
Güzel oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bloodborne
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız