Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blood Bowl 3, oyuncular tarafından ağır eleştiriler altında

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Cyanide Studio ekipleri tarafından oyunculara sunulan strateji odaklı çevrimiçi çok oyunculu spor oyunu Blood Bowl 3, oyuncular tarafından olumsuz eleştirilere maruz kaldı. İstenileni veremeyen Blood Bowl 3, Steam'de çoğunlukla olumsuz etiketine sahip. Oyuncular bu tür olumsuz incelemeleri oyunda yaşanan sorunlardan dolayı veriyor.
 
Blood Bowl 3, sunucu sorunları yaşıyor 
 
 
Geçtiğimiz hafta çıkış yapan Blood Bowl 3, oyuncular tarafından beğenilmeyen bir yapım oldu. Birçok kez ertelemeye maruz kalan oyun, çıkışıyla beraber istenileni verememiş gibi gözüküyor. Blood Bowl 3 oynayan oyuncular serinin önceki oyunlarından pek bir farklı olmadığını ve bunun yanı sıra birçok sorunun yer aldığını belirtti. 
 
Geçtiğimiz günlerde sunucu sorunlarına da ev sahipliği yapan Blood Bowl 3, teknik sorunlara sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu sorunlardan dolayı oyunculardan özür dileyen geliştirici ekip, sorunların en kısa sürede giderileceğini belirtiyor.
 
Oyun şu anda Steam'de 280,00 TL'den satılıyor. 23 Şubat'ta çıkış yapan oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers strateji pc Blood Bowl 3
Mart 2023'te Switch konsoluna çıkış yapacak oyunlar Resident Evil Village: Shadow of Rose - İnceleme

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blood Bowl 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız