Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blood 1996 ve Dungeon Siege'in Kaynak Kodları Sızdırıldı

 
 
Mayıs 2022'de 2001 yapımı Duke Nukem Forever'ın kaynak kodlarının internete sızdırılmasının ardından bu ayın başlarında PREY 1995'in kodları ortaya çıktı. Daha sonra Mortal Kombat 2'nin atari sürümünün kaynak kodları çevrimiçi olarak yayınlandı. Son olarak bu hafta, klasik PC oyunları olan Dungeon Siege ve Blood 1996'nın kaynak kodları internete sızdırıldı.
 
2002'de yayınlanan aksiyon rol yapma oyunu Dungeon Siege, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlara sahip olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, 2000'lerde büyük bir hit oldu. Blood oyunu ise Build Engine oyun motoruyla geliştirilen birinci şahıs bir nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 2019'da Nightdive ekibi Blod oyununun Fresh Supply adlı yeniden düzenlenmiş bir sürümünü yayınladı. 
 
Kaynak kodları sızdırılmaya devam ediyor 
 
 
 
Birçok oyunun kaynak kodları sızdırılmaya devam ediyor. Bu kodların sızdırılmasıyla oyunlar modlanmaya ve geliştirilmeye açık hale geliyor. Mod geliştiricileri bu kapsamda bu sızdırılan eski yapımlara çeşitli düzeltmeler ve yenilikler ekleyebiliyor.
 
Kaynak kodları
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Dungeon Siege Blood 1996 kaynak kodları
UE5 ile Geliştirilen Dragon Sword için ilk Oynanış Videosu Yayınlandı The Day Before Resmi PC Sistem Gereksinimleri Güncellendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız