Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard'ın FPS Oyunu Overwatch'tan Yeni Bir Video


    Blizzard'ın MMO projesi olarak başladığı, daha sonrasında ise değişiklikle beraber FPS projesine evrilen Overwatch, multiplayer odaklı bir oyun olacak. Hafiften Team Fortress 2 tarzı bir yapıyı anımasatan oyundan yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda mistik özelliklere sahip karakterimiz Zenyatta'yı görüyoruz. Aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak RPS Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
Wildstar'ın F2P Sürümü Steam'in Veritabanında Göründü Konami Bundan Sonra Mobil Platformlara Yoğunlaşacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

15.5.2015 05:29:50

-1
quote:

Orijinalden alıntı: op.55 no.1 @Babblebabble Söyledikleriniz biraz abartı geldi bana, doğru hack sorunu pc platformunun önemli bir sorunu ancak belli bir seviyeden sonra oyunu doğru kişilerle oynarsanız bu sorun ortadan kalkıyor diyebilirim örneğin ben takımım dağılmadan önce CS:GO'da MM çok az oynardım çünkü orada karşına cheater çıkma olasılığı oldukça yüksek özellikle Legendary Eagle'dan sonra, ancak dediğim gibi özel platformlardan(faceit,esea vs) oynarsanız bu sorun yüzde 99 ortadan kalkıyor diyebilirim. Ldlc ve birkaç takımın bazı üyelerinin daha önce hack kullandığı doğrudur ancak bunlar zaten banlandılar elbette hack kullanan bütün profesyonel oyuncuları tespit edip banlamak imkansız ancak başka bir sürü spor dalında bile her yıl onlarca doping haberi alıyoruz, yani bu gibi haksızlıkları rekabetçi karşılaşmalarda(ister spor ister espor olsun) yüzde yüz önlemek imkansız, buna rağmen CS:GO profesyonel sahada hackin önünü iyi bir şekilde kapatmış durumda bence.
Ama işte bu çok spesifik bir örnek oldu, zaten kırk yılda bir girerim CS'ye.Önemli olan PC'de her oyunda engellenebilmesi.Tabii yok öyle bir dünya.Bu sadece PC için de tam olarak geçerli değil aslında.Modlanabilen ve online'a bağlanabilen konsollarda da büyük sıkıntı.PS4 de bunu yaşayacak gibi gözüküyor.Bu gidişle kaliteli, hikaye modlu, açık dünya, sandbox oyun çıksın diye haberleri gözlicez anlaşılan.

op.55 no.1

15.5.2015 01:55:58

0
@Babblebabble Söyledikleriniz biraz abartı geldi bana, doğru hack sorunu pc platformunun önemli bir sorunu ancak belli bir seviyeden sonra oyunu doğru kişilerle oynarsanız bu sorun ortadan kalkıyor diyebilirim örneğin ben takımım dağılmadan önce CS:GO'da MM çok az oynardım çünkü orada karşına cheater çıkma olasılığı oldukça yüksek özellikle Legendary Eagle'dan sonra, ancak dediğim gibi özel platformlardan(faceit,esea vs) oynarsanız bu sorun yüzde 99 ortadan kalkıyor diyebilirim. Ldlc ve birkaç takımın bazı üyelerinin daha önce hack kullandığı doğrudur ancak bunlar zaten banlandılar elbette hack kullanan bütün profesyonel oyuncuları tespit edip banlamak imkansız ancak başka bir sürü spor dalında bile her yıl onlarca doping haberi alıyoruz, yani bu gibi haksızlıkları rekabetçi karşılaşmalarda(ister spor ister espor olsun) yüzde yüz önlemek imkansız, buna rağmen CS:GO profesyonel sahada hackin önünü iyi bir şekilde kapatmış durumda bence.

Babblebabble

14.5.2015 23:54:06

0
10 senedir online FPS oynarım PC'de ama halen kazıklanmaya ve sinir olmaya doyamadım.Her ne kadar PC'de güzel bir sistemle oyun oynamak ayrıcalıklı olsa da online kısmında hileler oldukça keyfi kaçacak hep.Şimdi klasik örnek diyeceksiniz ama, herkesin ağzının suyunu akıta akıta izlediği büyük, milyon dolar ödül almış CS Go klanlarının önde gelen oyuncularının bile "profesyonel" hilekar olduğu ortaya çıktı.Konsollarda her oyun 60 fps sabit olsa + doğru düzgün input lagsız mouse+ keyboard desteği olsa sırf online oyunculuk için konsola bile geçebilirdim.Ama böyle harbiden PC'de online yalan.Anca hikayesi co-op oynanabilen oyunlar veya private session açarak falan oynanır bazı oyunlar.Ya da en ilkeli split-screen bile akar.Arkadaşımla saatlerce Dirt3 oynadığımızı bilirim split-screen aynı PC'de.

ungalath

14.5.2015 23:23:40

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood
alıntı:

Orijinalden alıntı: ungalath

oyun güzel inşallah hots gibi optimizasyon özürlüsü olmaz.


Kapalı beta oyunun optimizasyon özürlüsü olması kadar doğal birşey yok , takılmayın bu kadar . Ayrıca son güncelleme ile optimizasyon sorunları gitti
2 ay sonra falan oyun tam sürüme geçiyor.Bu sürede düzeltebileceklerini sanmıyorum ama inşallah düzeltebilirler.Diablo gibi bir oyun çıkmasın karşımıza da başka bir şey istemiyorum.

BSC Misafiri

14.5.2015 18:15:22

-2
Umarım Rmah gibi bir sistem olur ve oyuncular biraz para kazanır.

Vinewood

14.5.2015 16:19:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: ungalath oyun güzel inşallah hots gibi optimizasyon özürlüsü olmaz.
Kapalı beta oyunun optimizasyon özürlüsü olması kadar doğal birşey yok , takılmayın bu kadar . Ayrıca son güncelleme ile optimizasyon sorunları gitti

ungalath

14.5.2015 15:08:16

0
oyun güzel inşallah hots gibi optimizasyon özürlüsü olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız