Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard'a Yeni Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcısı Atandı

 
 
Blizzard Entertainment, şirketin ilk Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Jessica Martinez'i işe aldığını ve atadığını duyurdu. Bu departmana yardımcı atamanın temel amacının şirketi daha çeşitli ve eşitlikçi bir yapıya büründürmek olduğu bildirildi. Martinez, Blizzard'ın yeni kültür stratejisini uygulamaktan sorumlu kişi olacak.
 
Martinez bu departman için şunları söyledi: "Amacım, ekiplerin kendilerini güvende ve değerli hissetmeleri. Yola çıktığımız bu mecrada ortak bir amaç için birlikte çalışacağız. Önce insana önem veren bir ortam oluşturacağız. Bu ortamı sağladıktan sonra yolumuza sorunsuz bir şekilde devam edeceğiz."
 
Jessica Martinez, Walt Disney Company ve Disney Parks & Resorts firmaları için çeşitli stratejik danışmanlıklarda ve Teknoloji - Dijital Sorumlusu olarak 14 yılı aşkın bir süre çalıştı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz oyun geliştirme stüdyo Jessica Martinez Blizzard
Roguelite Nişancı Oyunu Bibots Bu Sonbaharda Çıkış Yapacak Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesinde Steam Deck Zirveyi Koruyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız