Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard ve SOE Çalışanlarının Yeni Kurduğu Molten Games, Kapanmaya Çok Yakın


    MMO-RPG türünün iki önemli firması Blizzard ve Sony Online Entertainment'in eski çalışanları tarafından kurulan Molten Games, türde önemli işler yapmak için kurulmuştu. Önemli isimler tarafından kurulunca NCsoft gibi bir firmadan da çok geçmeden desteklenen Molten Games'te işler kötü gidiyor.
 
    Gelen haberlere göre geçtiğimiz senenin sonlarına doğru ortaya çıkan Blunderbuss isimli bir proje üzerinde çalışan Molten Games'in bu oyunu, 25 Mart tarihinde resmi olarak iptal edildi. NCsoft tarafından milyon dolarlarca yatırım yapılan bu oyunun iptalinden sonra Molten Games finansal olarak çöküşe geçti. Belirtilenlere göre Molten Games'in bütün çalışanları şu anda serbest durumda ve isterlerse yeni bir stüdyoda işe başlayabilirler. Ama firma tam olarak kapanmış değil ve yeni yatırımlar arıyor. NCsoft'un onca yatırımından sonra başka bir firma aynı şeyi yapar mı bilemeyiz tabii.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
molten games blunderbuss ncsoft
Watch Dogs'ta Yükleme Ekranı Bulunmayacak Unreal Engine 4, SteamOS ve Linux'u Destekleyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız