Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard Yeni F2P Oyunlar Yapmak İstiyor

 
    Blizzard geçtiğimiz haftalarda PAX East fuarında Hearthstone: Heroes of Warcraft adında Free to Play temelli bir kart oyununu duyurmuştu. Konuyla ilgili yeni açıklamalar yapan firmanın kurucularından Rob Pardo, F2P piyasasında kalıcı olacaklarının haberini verdi.
 
    Röportajda konuşan Rob Pardo, "Free to Play modeli oyun piyasasının en önemli unsurlarından birisi haline geldi. Dünyanın her yerindeki oyunculara ulaşabilmenin en kolay yolu bu. Steam ve Origin gibi platformların sayesinde endüstrinin nereye doğru gittiğini kestirebiliyorsunuz. Free to Play, gelecekte bugünden daha önemli bir rol oynayacak. Bu yüzden Blizzard olarak biz de F2P piyasasında bazı şeyler öğrenmek ve piyasaya yeni projeler sunmak istiyoruz." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
Dijital Oyun Satışları %33 Oranında Arttı Elder Scrolls Online, MMO Piyasasını Susturacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ToXicTy

31.3.2013 19:00:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: xenferious F2P 'den nefret ediyorum. Oyun satın alsan daha ucuza oyun oynuyorsun. Birde saçma sapan grafikler oynanabilirlik falan bedava diye hata bug dolu ama daha cok para kazanıyorlar.
Her ne kadar durum böyle olsa da şu habere bir bak derim. Blizzard diğer firmalara pek benzemez umudum var fakat oyun çıkınca göreceğiz nasıl olduğunu. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Blizzard_D3deki_Auction_Houseu_Kaldirmak_istiyor-36910.htm

xenferious

31.3.2013 17:58:47

0
F2P 'den nefret ediyorum. Oyun satın alsan daha ucuza oyun oynuyorsun. Birde saçma sapan grafikler oynanabilirlik falan bedava diye hata bug dolu ama daha cok para kazanıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız