Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard Yeni Bir Proje Üzerinde Çalışıyor

 
   İş ilanında belirtilene göre, Blizzard Entertainment sürülebilir araçlar içerecek henüz resmi olarak duyurulmamış bir first-person projesi üzerinde çalışıyor.
 
   "Blizzard Entertainment henüz duyurulmamış bir projede first-person motoru için araçlar ve araç kullanımı özellikleri yaratmaya yardım edecek kabiliyetli bir oynanış mühendisi arıyor. İdeal adayın araç kullanımı ve fizik, animasyon ve kameralar gibi diğer oyun sistemleri konularında da tecrübesini kanıtlamış olması gerekiyor." 
 
   Bu proje hakkında başka herhangi bir ayrıntı bulunmuyor.

   Blizzard Entertainment'ın daha önceki iş ilanı listeleri de şirketin Warcraft III ve Diablo II'nin remaster sürümleri, Overwatch projesi ve mobil için devasa çok oyunculu çevrimiçi gerçek zamanlı strateji oyunu üzerinde çalıştığını işaret ediyordu. Bu oyunlar için henüz bir hareket yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
Fire Pro Wrestling World Erken Erişimden Çıktı The Escapists 2 Switch için 11 Ocak'ta Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.12.2017 15:52:45

0
Yeni oyun türlerine yatırım yapmalarını bir yandan takdir ederken diğer yandan en iyi yaptıkları işten vazgeçeceklerinden korkuyorum. 12 yıl aradan sonra devam oyunu çıkartıyorlardı artık belkide hiç çıkarmayacaklar.

Catimen

20.12.2017 01:30:04

0
Warcraft Karting
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız