Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard Yeni Bir Diablo Projesi Üzerinde Çalışıyor

 
   Yeni bir Diablo projesinin geliştirildiği doğrulandı.
 
   Blizzard Entertainment, resmi websitesi üzerinden açtığı bir iş ilanında "yeni, henüz duyurulmamış bir Diablo projesi" üzerinde çalıştıklarını belirtti.
 
   Blizzard Entertainment:
 
   "Yeni, henüz duyurulmamış bir Diablo projesi üzerinde çalışıyoruz. Yetenekli bir Dungeon Artist misin? Gel bizimle çalış ve birlikte olağanüstü bir şey oluşturalım. Eğer kendini ifade edebilen ve birlikte çalışmayı seven sıkı bir ekip arıyorsan seninle harika bir uyum sağlayabileceğimize inanıyoruz."
 
   Projenin detayları henüz belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ResetEra Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Battlefield V Oynanış Değişiklikleri Ve Yeni Eklenenler State of Mind 15 Ağustos'ta Türkçe Altyazı Desteğiyle Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Holy-Ghost

6.6.2018 18:27:37

0
2’ de tekrar başlamak, multi yapmak hiç sıkmamıştı, 3 aynı tadı vermedi o konuda

fatalhunter

6.6.2018 12:26:06

+1
Wotlk'a laf mi etti biri?? Gercekten mi?Wotlk'a laf edip Legion'i mi ovdun gercekten? Bravo...

Beybifeys

6.6.2018 11:31:48

0
Benim tahminim Diablo IP'sini online mecraya taşıyıp Action RPG sevenler için MMO olarak dizayn edebileceği yönünde. Sonuçta Blizzard'ı Blizzard yapan yapımdan bahsediyoruz. Serinin sevenleri ve hardcore fanları MMO fikrine karşı çıkabilir fakat ticari olarak daha geniş kitleye uzanmayı ve artık gerçekten grafikleri, oyun motoru ve veritabanı köhneleşerek şişmeye devam eden Warcraft evrenine alternatif oluşturmayı düşünüyor olabilirler.

gokhanvai

6.6.2018 08:49:39

0
Gerçek mi yaa ? Vallaha heyecanlandım. [:'(]

Guest-7A1E308D7

6.6.2018 02:26:29

+1
quote:

Orjinalden alıntı: gokuba kimse bakmamış bile :) arkadaş o kadar telefon oyunu rezil bir oyun dedim küfürler ettiniz :) blizzard hepinizi reklamla yedi telefon oyununu dayadı :)... Çıkmasada olur diablo serisi öldü!
Yorumunuz biraz acımasız olmuş bence :) Adamlar bayağı henüz adı duyurulmamış bir Diablo projesi demiş. Bana kalırsa kesinlikle yeni bir Diablo oyunu bu. Çünkü Diablo 3 çıkalı tam 6 yıl oluyor. Bir 4 sene daha öyle ya da böyle sallarlar oyunu patchlerle falan... Şu dakikadan sonra ne bir Diablo 3 ek paketi ne de Diablo 2 HD edition gibi saçmalıkların çıkacağını sanmıyorum. Baştan sonra oynaması bedava çatır çutur bir Path of Exile oyununun neler yapabileceğini görmüş olmalı ki sevgili Blizzard'ın aklı başına gelecek gibi. Tek dileğim Jay Wilson gibi yeteneksiz adamları projenin başına vermezler umarım. Çünkü Diablo halen çok fazla gideri olan bir fikri mülk, kendilerini affettirmeleri şart. World of Warcraft'da WotLK, Cataclysm, Pandaria ile falan sağlam sıçmışlardı. Ama Legion ile herkesi oyuna tekrar aşık ettiler. Hayvanlar gibi oynadık hep beraber. Aynısı Diablo'nun da başına ^^

JackTim

6.6.2018 00:31:45

+1
Diablo 2 Remake gelse keşke.

Un4Given-

6.6.2018 00:22:55

+2
Serinin tamam mı devam mı oyunu olacak gibi. Beklentim yüksek. Diablo 3 den ders çıkartmışlardır iyi bir dönüş yapabilirler. Her sezon tek değişen şey kazandığımız portre olmasın yeni içerikler eklesinler o bile bir şeydir. Path of exile bu işi iyi başarıyor. Umarım önümüzdeki blizzconda bir şeyler gösterirler.

gokuba

5.6.2018 22:55:16

+1
kimse bakmamış bile :) arkadaş o kadar telefon oyunu rezil bir oyun dedim küfürler ettiniz :) blizzard hepinizi reklamla yedi telefon oyununu dayadı :)... Çıkmasada olur diablo serisi öldü!

mehmetalpertr

5.6.2018 22:38:51

0
3 gibi olmasın.. 3 pek iyi değildi..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız