Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard Entertainment, Spellberak Geliştiricisi Proletariat Ekibini Satın Alıyor

 
 
Blizzard Entertainment, Spellberak geliştiricisi Proletariat'ı satın aldığını duyurdu. Blizzard Entertainment'ın bir parçası olarak Proletariat'ın 100 kişilik ekibi, yakında çıkacak genişletme paketi “Dragonflight” da dahil olmak üzere World of Warcraft serisi üzerinde çalışacak. 
 
Dün de açıklandığı gibi oynaması ücretsiz çok oyunculu aksiyon oyunu Spellberak'in çevrimiçi hizmetleri artık sona eriyor. Sunucular 2023'ün başlarında kapanacak.
 
Blizzard Entertainment, devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu World of Warcraft'ın kadrosunu güçlendirmek için bu satın alımı gerçekleştiriyor. Boston merkezli Proletariat, Blizzard'ın en azından son on yılda yaptığı en büyük satın alım içerisinde yer alıyor.
 
Öte yandan Blizzard'ın ana şirketi olan Activision Blizzard, uzun süredir Activision stüdyosu olarak bulunan Vicarious Visions ekibini Ocak 2021'de Diablo serisi üzerinde çalışmak üzere Blizzard'a kattı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Activision Blizzard Call of Duty Crash Bandicoot Guitar Hero Tony Hawk's Spyro/Skylanders World of Warcraft StarCraft Diablo Hearthstone Heroes of the Storm Overwatch Candy Crush Saga
Skull and Bones'un Çıkış Tarihi Sızdırıldı Konami Ünlü Alman Kulübü Bayern Münih İle Partnerliğini Uzattı

BSC Misafiri

30.6.2022 09:39:37

0
Akıllıca bir hamle
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Activision Blizzard ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız