Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard BlizzCon 2019 Planlarını Paylaştı

 
BlizzCon 2019'a iki haftadan az bir süre kaldı ve Blizzard Entertainment etkinlik için olan planlarının bir kısmını paylaştı.
 
Açılış seremonisi 1 Kasım Cuma Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak ve ardından 1 saat sonra Espor turnuvaları Overwatch World Cup Group Stage, Heathstone Global Finals ve StarCraft 2 World Championship Series Quarterfinals düzenlenecek.
 
Ana sahnedeki açılış seremonisinde "Çok yakında!" yazan dört kısım var bunların da dört yeni duyuru olması bekleniyor.
 
Diablo 4, Diablo 2 Remastered ve Overwatch 2'nin duyurulacağına dair güçlü söylentiler var. Üçü aynı anda duyurulur mu kestirmek biraz zor fakat Diablo 4 en çok beklenen ve en olası görünüyor. Bunların dışında mevcut oyunlar yeni genişleme paketleri ve içerikler ile ilgili duyurular da olacaktır diye tahmin ediyoruz.
 
Geçtiğimiz yıl Warcraft III'ün remaster versiyonu Warcraft III: Reforged, mobil MMORPG Diablo Immortal ve World of Warcraft, Overwatch, Hearthstone ve Heroes of the Storm için yeni içerikler duyurulmuştu.
 
BlizzCon 2019 etkinliği 1 - 2 Kasım tarihleri arasında Kaliforniya'da Anaheim Convention Center'da düzenlenecek. Daha fazla bilgi için etkinliğin resmi websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Call of Duty: Modern Warfare Rusya PlayStation Store'da Satılmayacak Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1612
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.10.2019 07:54:04

0
ahahah aldıkları o tepkiden sonra sessizliğe bürünmesi lazımdı zaten. diğer arkadaşın dediği gibi diablo 4 ü duyurup immortal'a oynanabilir durumda 3 ile 4 arasını anlatıyor falan diyebilirler. millet de indirir.
quote:

Orjinalden alıntı: JackTim Diablo İmmortal duyurmuşlardı ne oldu ona?

BSC Misafiri

24.10.2019 14:29:11

0
Aynen.. Arkadaşın dediği gibi yaparlarsa. Yani: "Bak Diablo 4'ü duyurduk hadi şimdi Diablo Immortal'ı da sunduk derlerse bence şirket için baya iyi olur. Hem fan kitlesi sevinir hem de geçen seneki yenilgiyi(Immortal'ın Nisan şakası mı lan bu falan diye yerilmesi v.s.) silmiş olurlar.

Hoid

23.10.2019 17:22:18

0
Diablo 4 , WarCraft 4 , StarCraft 3 , yeni IP ler de eklesinler blizzardı 10 sene götürür . StarCraft 3 ve WarCraft 4 dedikoduları da var umarım gerçekleşir .

BSC Misafiri

23.10.2019 10:46:39

0
Büyük ihtimal Diablo 4'ü duyurduktan sonra Immortal su an oynanabilir hebele hubele diyecekler. Yeni Diablo oyunu hevesiyle insanlar indirecek.

JackTim

23.10.2019 10:12:07

0
Diablo İmmortal duyurmuşlardı ne oldu ona?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız