Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blade Runner: Black Lotus Anime Dizisi için ilk Fragman Yayınlandı

 
 
Klasik bilim kurgu filmi Blade Runner'a dayanan yeni bir anime dizisi olan Blade Runner: Black Lotus, 2021'in sonbaharında yayınlanmaya başlayacak. Blade Runner 2049 canlı aksiyon filminin yayınlanmasının ardından Lotus, 2018'de duyurulmasına rağmen, hakkında çok az şey biliniyordu. 2021 Comic Con @ Home çevrimiçi etkinliğinde daha fazla detay açığa çıktı. Seri, Adult Swim ve Crunchyroll'un ortak yapımı ile hayranlara sunulacak. Crunchyroll, Twitter hesabı üzerinden dizinin Japonca dublajını da paylaştı.
 
Blade Runner: Black Lotus, Alcon Television Group tarafından geliştiriliyor ve Japonya merkezli CG animasyon stüdyosu Sola Digital Arts tarafından hayat veriliyor.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera dizi anime aksiyon macera
Orcs Must Die! 3 Artık PS4, Xbox One ve PC'de Resident Evil Village'in Yeni Modu Leon'u Oyuna Dahil Edecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bugra4129

26.7.2021 20:30:05

0
Umarım yanılırım!

Bugra4129

26.7.2021 20:27:44

0
Sanki içimde ki bir his Blade Runner ın kaderinin Ghost in the shell ile aynı olacağını söylüyor. Zorlama animasyonlar yakında oyunu da gelir.

memomix

26.7.2021 10:36:27

0
Şu animasyon modunu seven biri var mı hakikaten çok merak ediyorum! Star Wars Bad Batch gibi.. Bu nedir usta? zahmetten mi kaçılıyor böyşe animasyonlar yaparak bir türlü anlamış değilim. Ray-Tracing Next-Gen falan teknoloji zorladıkça zorlarken sen kalk gel böyle saçma sapan animasyon grafikleri yap.. wtf?

Eaglex85

26.7.2021 01:33:41

0
Kötü görünüyor daha iyi bir şey bekliyordum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız