Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Desert Xbox One için 4 Mart'ta Çıkacak

 
Geliştirici Pearl Abyss, Black Desert Xbox One versiyonunun 4 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Çıkış tarihinin açıklanmasıyla birlikte oyun ön siparişe de açıldı. Sürümler ve fiyatlara hemen aşağıdan göz atabilirsiniz. İçeriklerine sürümlerin başlıklarına tıklayarak Microsoft Store üzerinden ulaşabilirsiniz.
 
Standard Edition -- 65,00 TL
Deluxe Edition -- 110,00 TL
Ultimate Edition -- 285,00 TL
 
Ayrıca kullanıcılar Xbox ayarları üzerinden Kuzey Amerika ve Avrupa sunucuları arasında değiştirme yapabilecek. Ancak sunucu değiştirdiğinizde hiçbir şey taşınmayacak yani satın aldığınız tüm karakterler ve satın aldığınız içerikler o bölgede kalacak. Ve Avrupa Bölgesi için ön sipariş verirseniz ön sipariş bonuslarınız yalnızca bu sunucuda kullanılabilecek.
 
Oyunun Xbox.com üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Black Desert yaşayan bir dünyaya sahip bir MMORPG'dir. Hızlı ve aksiyon dolu bir dövüş deneyimi yaşayın; canavarları, devasa baş düşmanları avlayın; belirli noktaları ve bölgelere ait kaleleri kuşatın; balıkçılık, ticaret, üretim, aşçılık gibi hayat becerilerinizi geliştirin ve çok daha fazlasını yapın!
 
Harikalar dünyası - Oyuncular, insanı hayran bırakan grafiklere, doğal yetenek tabanlı dövüşlere, sürekli genişleyen ve keşfedilmeyi bekleyen dünyamızda geçen etkileyici hikayeye bayılacak. Oyuncular, kaderlerinin kesiştiği bir Kara Ruh'un rehberliğinde Siyah Taşlar'ın gizemini ve verdikleri yıkıcı etkinin kökenini keşfedecek.
 
Destansı bir yolculuk - Oyun, orta çağ fantezi dünyasında iki rakip ulus olan Calpheon Cumhuriyeti ve Valencia Krallığı arasındaki çekişmeyi anlatıyor. Başarılara ve kişisel becerilere dayanan bir savaş sistemine sahip Black Desert; oyuncuya doğrudan nişan alması, kaçınması ve farklı birçok yetenek kombinasyonunu uygulaması için tam kontrol sunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Koei Tecmo ‘Yaiba: Ninja Gaiden Z’ için Marka Tescili Yaptırdı Metro Exodus Fotoğraf Modu İçerecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Berkayselcuk

8.1.2019 10:39:41

0
10 tl lik paketin de fazlasiyla degdigini dusunsem de bu oyun asil en ust paketi alindiginda tam olarak oynanir. 10 liralik paket millet girsin oyunu tanisin diye satiliyor ki yine de bu paketle gayet oyunda her seye ulasabilirsiniz. Acik dunyali, saglam grafiklere, dolu dolu icerige sahip bir oyun aliyorsunuz, nasil just cause 4 60$ sa, nasil ac odyssey 60$ sa nasil rdr2 60$ sa bu oyunun da bu civarlarda satilan paketinin oyunun tam manasiyla keyfini verdigini kabullenmek lazim.

Grafittyx

7.1.2019 20:55:47

+2
Steamde 10 tl ve aşırı sıkıcı bir oyun değmez
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız