Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Desert 22 Ağustos'ta PS4'e Geliyor

   
Geliştirici Pearl Abyss, Black Desert PlayStation 4 versiyonunun 22 Ağustos'ta çıkış yapacağını duyurdu.

PlayStation 4 versiyonu bugün PlayStation Store'da ön siparişe açılacak. Ön sipariş bonusları: oyuna 48 saat erken erişim ve özel oyun içi eşyalar.
 
Black Desert şu anda Xbox One ile PC üzerinde ulaşılabilir durumda ve mobil versiyonu ile birlikte toplamda 20 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcısı mevcut.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Black Desert yaşayan bir dünyaya sahip bir MMORPG'dir. Hızlı ve aksiyon dolu bir dövüş deneyimi yaşayın; canavarları, devasa baş düşmanları avlayın; belirli noktaları ve bölgelere ait kaleleri kuşatın; balıkçılık, ticaret, üretim, aşçılık gibi hayat becerilerinizi geliştirin ve çok daha fazlasını yapın! Açık dünya, yeni nesil bir RPG'de canlı ve nefes kesici bölgeleri keşfedin!
 
İnanılmaz Karakter Özelleştirme Araçları
En güçlü karakter özelleştirme araçlarından biri. Sizi gerçekten yansıtan karakterler oluşturarak Gerçek Benliğinizi Ortaya Çıkarın.
 
Devrim Niteliğinde Aksiyon Dolu Dövüşler
Black Desert'ın hızlı, kombo odaklı dövüş sisteminde ustalaşın. Yetenekleri zincirleme bir şekilde bağlamak hiç bu kadar tatmin edici olmamıştı.
 
Keşfedilecek Geniş Bir Açık Dünya
Black Desert keşfedilmeyi bekleyen devasa bir açık dünyaya sahiptir. Velia ve Olvia gibi kıyı kasabalarından, Calpheon'un geniş düzlüklerine ve Valencia'nın çöllerine uzanan dünyada her zaman keşfedilecek yeni şeyler bulunuyor.
 
Derin ve Ödüllendirici Hayat Becerileri
Bazen arkanıza yaslanıp rahatlamak iyi gelir; Black Desert'ta balık tutabilir, ticaret yapabilir, avlanabilir, bir şeyler üretebilir ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz! Her hayat becerisi oyuncuya kendine has ödüller verir ve her biri kazanç getirir!
 
Oyuncuların Şekillendirdiği Ekonomi
Black Desert'ta tamamen Oyuncuların şekillendirdiği bir ekonomi yer alıyor. Alım ve satım işleri Merkezi Pazar Yerinde gerçekleşiyor ve buradaki stoklar tamamen oyuncular tarafından karşılanıyor.

 
PlayStation 4 versiyonu ön sipariş oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Sıra Tabanlı Taktiksel RPG Warsaw 4 Eylül'de PC için Çıkacak Cuphead DLC'si ‘The Delicious Last Course’ 2020'ye Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız