Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Adam Filminde Hawkman Karakterini Aldis Hodge Oynayacak (Güncellendi)

 
Güncelleme: Hem Dwayne Johnson hem de Aldis Hodge, Hawkman rolü için Aldis Hodge'un seçildiğini onayladı. Black Adam filminde Hawkman'i Aldis Hodge canlandıracak.
 
Orijinal Haber: DC sinema evreninin yeni üyelerinden biri olacak olan Black Adam filminin kadrosuna yeni bir isim katılacak gibi duruyor.
 
Ağustos ayında yapılan Dc FanDome etkinliğinde Black Adam filminde Hawkman karakterinin olacağı onaylanmıştı, ancak oyuncu açıklanmamıştı. Son açıklamalara göre filme Hawkman'i oynaması için Hidden Figures, Leverage ve The Invisible Man gibi yapımlarda yer alan Aldis Hodge ile görüşülüyor. 
 
Bu tarz haberler genelde çoktan anlaşıldığında ortaya çıkar, ancak yine de resmi açıklamayı beklemek gerek. Black Adam filminin başrolünde Dwayne Johnson bulunuyor. 24 Aralık 2021'de de vizyona girmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber black adam oyuncular vizyon tarihi ne zaman konusu karakterler
Yeni Need for Speed Oyunu Motosikletler İçerebilir Postal Redux 16 Ekim'de Switch'e Geliyor

Nonastik

26.9.2020 12:54:39

0
Oyuncu instagram hesabından paylaştı kesin bilgi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız