Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci şahıs korku aksiyon oyunu Beneath duyuruldu

 
 
Psikolojik korku oyunu They Who Remain'in arkasındaki stüdyo Camel 101, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak olan birinci şahıs aksiyon korku oyunu Beneath'i duyurdu. Okyanusun altında geçecek olan bu yapım içerisinde etrafı keşfedebilecek, çeşitli tehlikelere karşı gelebilecek ve elimizdeki silahları ateşleyebileceğiz.
 
Okyanusun derinliklerinde tehlikelere karşı geleceğiz
 
 
 
Su altı dünyasına atılacağımız bu oyun içerisinde türlü türlü tehlikeler ve düşmanlar bekliyor olacak. Tecrübeli bir dalgıç olarak oynayacağımız bu oyun içerisinde Noah Quinn isimli bir karakteri kontrol edeceğiz. Oyun içerisinde düşmanlara karşı gelebileceğimiz çeşitli silah türleri yer alacak. Bu silahlarla beraber hayatta kalmaya çalışacak ve birçok korkuyla yüzleşeceğiz.
 
Oyun içerisinde kontrol ettiğimiz karakter ne kadar çok su altında kalırsa o kadar çok deliliğe yatkın olacak. Bu durumdan dolayı buralardan ne kadar çok erken çıkabilirsek o kadar çok akıl sağlığımızı korumuş olacağız. Oyunda bu amaç uğrunda etrafta dolaşabilecek, çeşitli kaynaklar ve öğeler toplayabilecek, düşmanları alt edebilecek ve yolumuza devam etmeye çalışacağız.
 
Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda. Dilerseniz inceleyebilirsiniz. 
 
Beneath duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Beneath birinci şahıs korku aksiyon
Tekken 8 için Jin Kazama oynanış fragmanı yayınlandı eBASEBALL: POWER PROS Olimpik Espor Serisi 2023’ün Resmi Oyunlarından Biri Oldu

Fearless_tr

1.3.2023 19:45:16

0
Oyunda potansiyel var gibi ama bu tür oyunlarda hikayenin akicigili cok önemli, oyunu iyice cilalalayip performansini iyilestirirlerse birseyler cikabilir ortaya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız