Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci Şahıs Nişancı Oyunu Abyssus PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Big Sugar ve geliştirici DoubleMoose, PC (Steam) için "brinepunk roguelike birinci şahıs nişancı" oyunu Abyssus'u duyurdu. 2023'te çıkış yapması planlanıyor.
 
Oyun hakkında 
 
19 yüzyılın sonlarında paralı bir deniz askeri olarak antik bir medeniyetin su altında kalmış harabelerini keşfetmek için işe alındın. Ancak batık krallığın yozlaşmış sakinleri misafirlerin hoş karşılanmadığını gösterdikleri zaman keşif görevin bir anda hayatta kalma mücadelesine dönüyor.

Sulu diyarların mutasyona uğramış muhafızlarına karşı bitmek tükenmez bir savaşa girerken egzotik ve uyarlanabilir bir dizi silahı kullan ve kendini gizemli, geliştirici güçlerle sağlamlaştır.

Abyssus, Coffee Stain ve Ubisoft’un eski geliştiricilerinin kurduğu İsveçli geliştirici DoubleMoose’un en yeni oyunudur. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Brinepunk roguelike birinci şahıs nişancı
Marsupilami: Hooba Adventure için Yeni Fragman Yayınladı Starfield için Akila, Neon ve New Atlantis Videoları Yayınlandı

Hudson51

28.8.2021 17:20:49

0
Oynanıştan ziyade konsept fragman gibi duruyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız