Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bir Ayrılık Haberi de Lionhead Stüdyosundan

Fable serisi firmanın en bilinen oyunu

     Oyun dünyasında istifalar ve firma değiştirmeler devam ediyor. CDProjeckt'teki ayrılıktan bir ayrılık haberi de Lionhead Studios'tan geldi.
 
     Fable serisinde teknik yönetmen olarak çalışan ve Lionhead Studios'un kurulmasında önemli bir rol oynayan Simon Carter'ın firmadan ayrıldığı açıklandı. Dene Carter isimli kardeşi ile yeni bir stüdyo kurarak indirilebilir oyunlar üzerine yoğunlaşacağı belirtilen Simon Carter, "Lionhead'ı terketme kararı çok zor oldu" açıklamasında bulunmuş.
 
     Gameındustry.biz sitesine konuşan Carter, uzun süredir aktif olarak çalıştığı Fable serisinin dünyasını çok sevdiğini ve gerek Big Blue Box, gerekse de Lionhead stüdyosunda çok iyi arkadaşlar edindiğini dile getirmiş. Firmadan ayrılma sebebi olarak ise kendi kararı olduğunu belirten Carter, oyun sektörünün ve kullanıcı profillerinin değiştiğini belirterek buyüzden yeni bir şeyler denemek istediğini dile getirmiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fable 3 fable iii Lionhead Studios Peter Molyneux Microsoft Game Studios Xbox 360 PC Xbox Live Co-op
CoD: Black Ops Sunucuları Kapandı Konami, Eurogamer Expo'ya katılacak

55SuperSpy55

21.6.2011 17:38:55

+2
Üzücü haber ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable 3
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız