Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bioware: " FPS Formatında Bir Oyun Yapabiliriz"

Bioware'den FPS görünümlü bir RPG oyunu gelirse şaşmayın.
Oyun firmaları genellikle yaptıkları oyunlar ile özdeşleştirilir. Nasıl Square Enix ve Level-5  RPG türü denilince aklımıza geliyorsa, işte Bioware'de Mass Effect ve Dragon Origins ile aynı intibayı biz oyuncular üzerinde bırakmayı başardı.
 
Kanadalı RPG yapımcıları, Videogamer sitesine verdikleri röportajda; FPS formatında, RPG öğeleriyle geliştirmiş bir mekaniğe sahip olan oyunun ilginç olabileceğini dile getirdi. Konu hakkında açıklamada bulunan Ray Muzyka, FPS yaklaşımlarını şu şekilde değerlendiriyor;
 
" RPG tanımının oldukça geniş bir açılımı var. Mass Effect'e baktığımda görüyor ve inanıyorum ki, RPG öğeleri kadar shooter havasını fazlasıyla verecek bir şekilde tasarlamışız. Oynadığınızda size bu şekilde hissettiriyor.

Öyleyse, RPG tanımına uygun bir şekilde diğer türlere yaklaşımımızı gerçekleştirebilir, diğer türlerin mekanikleri ile oyunumuzu zenginleştirerek yeni oyunculara ulaşabiliriz."
 
Bildiğiniz gibi Fallout 3, FPS açısından da oynanabilir bir kameraya sahipti. Geçtiğimiz haftalarda raflardaki yerini alan Borderlands ise RPG öğeleri ile işlenmiş bir FPS deneyimi olarak göze çarpıyor.
 
Kaynak
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps rpg bioware
Nintendo'dan WiiWare Demoları İngiltere'de ki Xbox360'ların % 60'ı Arızalı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız