Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bioshock'un Yapımcılarından Yeni Oyun Bu Akşam !

 
     Sahip olduğu atmosfer, hikaye ve kurgusuyla artık yaşlandırmaya başladığımız yeni nesilin ve oyun endüstrisinin unutulmaz FPS oyunlarından birisi olarak kendine yer edinen Bioshock macerasının ardından yapımcı ekip  ( 2K Boston - Şimdiki adıyla Irrational Games) devam oyununu 2K Marin'e devretmiş ve yeni yapımlarının Bioshock'tan daha çok ses getirecek bir atmosfere sahip olacağını söyleyerek hepimizin içindeki heyecan ateşini yakmıştı.
 
     Ve nihayet, daha önce Project Icarus olarak duyurulan Irrational Games'in yeni oyunu merakla beklenen tanıtım videosuyla bu akşam gün yüzüne çıkacak.  Oyunun resmi sitesi karalara bürünürken, ortasında ufak gri bir nokta beliriyor ve Amerika'nın doğu saat çizelgesine göre öğleden sonra 1:45'te duyurulacağı işaret ediliyor.
 
     Daha önce System Shock ve Bioshock oyunlarına imza atmış olanh stüdyo kurucusu Ken Levine, şu ana kadar tanıtım videosuna ambargo koymalarının iyi bir sebepleri olduğunu açıklamıştı.
 
Aranızda heyecanlanmayan var mı ?
 
 Kaynak
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak irrational games project icarus bioshock 2 sea of dreams playstation3 xbox360 2kgames pc rapture city fps
PS Move, Ebay'de EPIC "Bulletstorm Ayarında Bir Duyuruyu Bekleyin"

ShafakCool

12.8.2010 21:23:04

0
http://www.gamespot.com/xbox360/action/bioshockinfinite/news.html?sid=6273282&mode=previews&tag=topslot;thumb;1 Bioshock Infinite duyuruldu! Havada uçan şehir!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bioshock 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız