Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Bioshock'a Gizem Havasını Yeniden Vereceğim"

 
     Rapture şehriyle bizi büyülemişti adeta Irrational Games. Yeryüzünde ki tüm baskılar karşısında görkemli ve imkansız bir şehri denizin dibine inşaa eden Andrew Ryan ve O'nun hayalini takip eden insanların hayatının nasıl noktalandığına tüm Bioshock oyuncuları şahit oldu.
 
     Sonra devam oyunu geldi. Güzeldi, hoştu ama  ilk oyunun bıraktığı etkiden çok uzaktaydı. Çünkü Rapture şehrini bir kere görmüş, sırlarını bir kere ifşa etmiştik. Durumun farkında olan Ken Levine ve ekibi yine orjinal bir hikaye ve daha önce hiç görülmemiş ve el değmemiş bir şehri yeniden inşaa ediyor. Hem de gökyüzüne!
 
     Devam eden Gamescom fuarında CVG sitesine röportaj veren Ken Levine, Bioshock : Infinite hakkında ki planlarını şöyle açıkladı:
 
" Bioshock : Infinite ile birlikte geri getirmemiz gereken en önemli unsur gizemdi. Bioshock ilk oyunu ile çıktığında herkes "bu da nesi ? bu gördüğüm nedir ?" duruşundaydı. Elbette Bioshock 2'de aynı şehire, aynı ayarda bir havayla geri dönmek bu hissiyatı vermede doğal olarak zayıf kaldı. Bizim için Bioshock'un standart ayarları yoktu ve bir kaç oynanış prensibinin bir araya gelerek oluşturduğu bir yapımdı :  karada yaşayan insanlara tuhaf, acaip ve absürd bir çevre; bambaşka bir deneyim verdik.
 

Bioshock : Infinte duyurusu ile birlikte pek çok şeyin düğümleneceğini ve insanların aklının karışacağını biliyorduk. Pekala bu istediğimiz de birşey. Oyuna niçin Bioshock : Infinite adını verdiğimizi zamanla anlayacaksınız. Bu ismi verdik çünkü pek çok önemli sebebimiz var."
 
      Bioshock 2'nin ardından tam da Rapture şehrinin ve Bioshock serisinin ciddi anlamda heyecanını ve gizemini yitirdiğini düşünürken, hikayeye farklı bir yön veren Irrational Games yeni hikayesinde "Bioshock" ismini sömürmek yerine yepyeni bir heyecanı bizlere sunacak gibi görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps
Smackdown vs RAW 2011'in Gamescom Videosu BSC Özel: PES 2011 Gameplay Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

7.2.2019 15:55:40

+2
3 oyunu da efsaneydi benim için. Hele ki Infinite olanı... Ben ne bilim kurgu filmlerinde ne de şaşırtıcı bir şekilde ilerleyen dizilerde böyle beyin yakan ve iyi işlenmiş bir senaryoya rastlamadım. Ah keşke yeni bir oyun çıkarsalar

ReginaldA

6.2.2019 23:56:28

0
hard to judge.

Antrim

21.8.2010 22:33:10

0
bioshock ilk oyunu ne güzeldi be böyle serilerin devam oyunu kötü olunça insanın morali harbi bozuluyor bakalım infinite nasıl olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız