Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bioshock: Infinite'de Savaşlar Daha Çetin Geçecek

 
 
 
    Geçtiğimiz gün, "inanılmaz" denilecek kadar iyi bir oynanış videosu yayınlanarak tüm dünyanın dikkatini toplamayı başaran Bioshock: Infinite'in yarattığı etki halen devam ediyor. Şoku atlatabilenler için yeni sayılabilecek güzel bilgiler de elimize geçmiş bulunmakta.
 
   Irrational Games'in söz sahibi yapımcısı Ken Levine, Bioshock: Infinite ile seride ilk defa düşmanları öldürmenin çok daha fazla yolu olacağını söyledi. Yani örneğin sadece pompalı tüfek veya 'Electrobolt' plasmidine güvenmeyeceğiz demek isteyen Levine sözlerine şöyle devam etti: 
 
    "Çevre genişliğini ve düşman sayısını arttırmamızdaki en büyük sebeplerden biri ise sadece bazı araçların sizi kurtarabileceği çeşitli durumlar yaratmaktı. Böylelikle farklı durumlardan sizi sadece bazı araçlar kurtarabilecek ve karşınızda olduğunuz şeylerin dayanıklı ve zayıf noktası olduğu şeyleri ayırt edebileceksiniz."
 
    "Araçlar arasında kesin ve net bir kombinasyon yok. Çok fazla silah ve power-up çeşidi bulacaksınız. Hatta en çok kullanılan pompalı tüfeğin (shotgun) bile her zaman doğru işi yapmadığını göstermek istiyoruz. Irrational Games, Infinite ile seride ilk defa çok daha fazla çeşide sahip bir savaş sistemi getiriyor. Böylelikle Electrobolt/Shotgun kombinasyonuna çok güvenen oyuncuları da durdurmak istiyoruz."
 
    Bioshock: Infinite'in 10 dakikalık müthiş oynanış video'sunu izlemediyseniz buradan göz atabilirsiniz, izlediyseniz tekrar izleyin :)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps irrational games savaş ken levine
GoW: Ghost of Sparta'yı Ön Alım Yapmak #Sebep 2 THQ: "Konsol Oyunları İleride Ücretsiz Olabilir"

sensemannn

24.9.2010 18:40:32

0
ya hakkaten video olağanüstüydü ya :) tüm arkadaşlarıma izlettim bioshock 1-2 y, oynayaman oynayıpta sevmeyen arkadaşlarım vardı onlar bile bu videoyu izleyince hayran kaldılar kesin kesin oynacaklarını sölediler :D Bioshock forever :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız