Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioShock Serisi Toplamda 25 Milyondan Fazla Sattı


       Oyun dünyasının önemli FPS serileri arasında yer alan Bioshock için yeni bilgiler paylaşıldı. New York'ta düzenlenen Technology, Media, & Telecom Konferansı'na katılan Take-Two serinin satış rakamlarını paylaştı.
 
      Belirtilene göre BioShock serisi toplamda  25 milyondan fazla satmış. Serinin son oyunu BioShock: Infinite ise 11 milyon'dan fazla satmış. 2K Games'in ortağı Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick konferans sırasında "Yapacak hiçbir duyurum olmasa da bizim için çok önemli bir seri." cümlelerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps
Titanfall Geliştiricisi E3'te Yeni Bir Oyun Duyurmayacak Gerçek Bir Hikayeyi Konu Alan Korku Oyunu Kholat'ın Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

1.6.2015 12:21:14

0
korsanla beraber 100 mılyon kısı tarafından oynanmıstır

Nashwood

30.5.2015 01:06:38

+1
Infinite tam bir klasiktir. Keşke firma kapanmasaydı...

estefanik1

29.5.2015 20:11:46

-1
E hani mali sıkıntı vardı ?

OldGamers86

29.5.2015 17:13:26

+1
Hepsi iyi oyunlardı.

citadel

29.5.2015 14:24:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: KortX

Evet. Millette 'multisi olmayan oyuna para verilmez' şeklinde bir düşünce olduğu sürece bu tür firmaların para kazanması zor. İleride F2P veya sırf multiplayer odaklı oyunlar görmeye hazırlanın...
"Hayat İnsanlara Hak Ettiği Gibi Davranır" Buna gönülden inanmakla beraber; Korsan oyun savunucularının da hak ettikleri dersi alacaklarına inanıyorum. Çünkü İş hayatı olsun okul hayatı olsun; uğruna uğraş verdikleri emekler ellerinden alındıklarında anlayacaklardır.

KortX

29.5.2015 13:51:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: citadel Levine, “Irrational Games çatısı altında başardıklarımızdan fazlasıyla gurur duyuyor olsam da, artık içimden daha farklı türde oyunlar yapmak geliyor. Bu hedefe ulaşabilmek adına bütün enerjimi daha küçük bir takımla birlikte, oyuncularla daha direkt iletişim halinde olarak çalışmaya harcamam gerekiyor. Aslına bakarsanız başladığımız yere geri dönmüş oluyoruz, çünkü küçük bir ekiple çekirdek oyuncular için projeler üreteceğiz.” sözleriyle kapanma kararının arkasında yatanları da açıkladı.

Satış rakamları güzelmiş gibi gelsede oyunlara gereken değerin (parasal satın alma) verilmemesi yüzünden son zamanlarda böyle açıklamaları bildiğiniz üzere birçok firmadan duyuyoruz. Böyle giderse kimse satılmayacak diye güzel oyunlar yapmayacak.
Evet. Millette 'multisi olmayan oyuna para verilmez' şeklinde bir düşünce olduğu sürece bu tür firmaların para kazanması zor. İleride F2P veya sırf multiplayer odaklı oyunlar görmeye hazırlanın...

okanikus

29.5.2015 13:37:37

+1
Hertürlü övgüyü sonuna kadar hak eden bir seri.. Gerek oynanış dinamikleri gerek grafik gerekse sesler.. Ama en güzeli beyin yakan hikayesi.. Oynamayanlara şiddetle tavsiye ederim..

BSC Misafiri

29.5.2015 13:12:28

+2
quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo- çünkü bioshock için anlatacak hikaye yok. hal boyle olunca studyoyu kapatıyorlar.
Yaşınızın küçüklüğü ve kısıtlı düşüncenizi burada belirtmek zorunda değilsin. Irrational game Bioshock dan ibaret değil. Bilmediğin konulara karışmayın. Stüdyoların kapanma nedeninin en büyüğü masraflarını karşılayacak şekilde para kazanamamaları. Tabi bunu anlayabilir misiniz bilemiyorum...

dikiştutmazsabri

29.5.2015 12:42:57

-3
çünkü bioshock için anlatacak hikaye yok. hal boyle olunca studyoyu kapatıyorlar.

citadel

29.5.2015 12:40:34

0
Levine, “Irrational Games çatısı altında başardıklarımızdan fazlasıyla gurur duyuyor olsam da, artık içimden daha farklı türde oyunlar yapmak geliyor. Bu hedefe ulaşabilmek adına bütün enerjimi daha küçük bir takımla birlikte, oyuncularla daha direkt iletişim halinde olarak çalışmaya harcamam gerekiyor. Aslına bakarsanız başladığımız yere geri dönmüş oluyoruz, çünkü küçük bir ekiple çekirdek oyuncular için projeler üreteceğiz.” sözleriyle kapanma kararının arkasında yatanları da açıkladı. Satış rakamları güzelmiş gibi gelsede oyunlara gereken değerin (parasal satın alma) verilmemesi yüzünden son zamanlarda böyle açıklamaları bildiğiniz üzere birçok firmadan duyuyoruz. Böyle giderse kimse satılmayacak diye güzel oyunlar yapmayacak.

The False Shepherd

29.5.2015 12:33:29

0
Bioshock Infinite gibi bir şaheserden sonra Irrational Games'in kapanması çok şaşırtıcıydı bu rakamlar da kötü görünmüyor sahiden neden kapandı bu firma? Çok büyük bir kayıp. Yeni bir Bioshock görmeden gitmesek bari..

qwenwol

29.5.2015 11:56:24

+1
Bu kadar muhteşem hikayeye sahip serinin daha çok satması lazım.Rakamlar kötü degil fakat başarının karşılıgında fazla alamadılar.Irrational Games de dagıldı.Süper yeni IP ler çıkartabilcek bir firma idi Ken Levine ile birlikte.Kısacası ticaret kurbanı oldular...

EmuMaster

29.5.2015 11:53:06

0
O zaman neden iflas etti? Satış rakamları güzel. Maliyetimi kurtarmadı.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız