Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioShock: Infinite İçin Multiplayer Planları Yok


 
 
     Bildiğiniz üzere BioShock serisinin ilk oyunu multiplayer özelliği olmadan çıkmıştı ve büyük başarılar elde etmişti. İkinci oyununda multiplayer özelliğinin de bulunmasına rağmen aynı başarıyı elde edemeyen BioShock serisinin yeni oyunu BioShock: Infinite hakkında, ilk oyunun yaratıcısı Ken Levine konuştu.
 
     Gamescom fuarında Kotaku'ya konuşan Ken Levine, Irrational Games'in Bioshock: Infinite'de farklı şeyler denemek istediğini açıkladı. Multiplayer özelliğinin içereceğinin garantisini vermeyen Ken Levine, yapımcı takımının multiplayer özelliğiyle ilgilenmediğini, eğer yaratıcı bir düşünceye sahip değilseniz ve ilginç planlarınız yoksa oyuncuların CoD veya Halo oynamaya devam edeceğini söyledi.
 
     Ken Levine, "Şuan BioShock: Infinite için kafamızda herhangi bir multiplayer planları yok. Çünkü oyuncuları multiplayeri güçlü olan oyunlardan koparmak oldukça zor. Bunun nedenlerinden birisi de geniş bir hikayeye sahip bir oyunun multiplayer ile uğraşması tamamen vakit kaybı. Eğer iyi bir multiplayer özelliği yapsak da oyuncular yine Halo'dan veya CoD serisinden kopamayacaktır."
 
     "Çoğu kişinin BioShock serisine Left 4 Dead'deki survival modu gibi bir mod beklentisi var. Ancak, yenilikçi olursak insanlar oyunumuzu oynar. Kopyalama yaparsak, yenilikçi olmazsak bu bizim için sadece zaman kaybı olur." dedi.
 
      Ken Levine'in düşünceleri bu şekilde. Açıkcası bana göre gayet haklı. BioShock: Infinite, PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak. 2012 yılında geleceği söylenen BioShock: Infinite için yazılan ilk izlenimler yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps
PS3'ün Kırılma Günlüğü ve Yeni Gelişmeler Kinect PC'ye de Çıkışını Yapabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

22.8.2010 19:43:22

0
Multi olmaması yerinde bir karar;)

Mahatma Gandhi

22.8.2010 16:30:14

0
Merakla beklediğim oyunlardan bir tanesi inşallah bu bekleme süresine değer ve güzel bir oyun çıkar karşımıza ilk oyunu karşısında kitlenip kalmış bu kadar hayal gücüne çok şaşırmıştım inşallah yine aynı duyguları yaşarım :) Keşke türkçe destekli oyunlar kervanına katılsa :)

Jack Rabbit Slims

22.8.2010 16:05:53

0
Çok iyi, tam benim gibi düşünmüş. Keşke Brotherhood'da da olmasa mp...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız