Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioShock Filmi Henüz Unutulmadı


     Teknik açıdan kötü giden işlerin ardından uzun süredir sesini duyamadığımız BioShock filmini bizler bile neredeyse unutacak hâle geldik. Ancak Irrational Games henüz pes etmemiş. Ken Levine, proje çalışmalarının devam ettiğini söylüyor.
 
     Konuyla ilgili Edge'e konuşan Irrational patronu Ken Levine, "Gore Verbiniski'yle işler yolunda gitmedi fakat bu projenin tamamen bittiğine işaret değil." açıklamasını yaparken, "Hâla üzerinde çalışıyoruz fakat tüm gücümüzle değil. Şimdilik ana hedefimiz BioShock: Infinite." sözlerini söyledi.
 
     Ken Levine'in bir önceki röportajında ve bu röportajındaki sözlerine bakarsak Irrational Games olarak tüm güçlerini BioShock: Infinite'e yoğunlaştırmış durumdalar. Bir önceki röportajda Ken Levine, PS Vita'ya BioShock oyununun yapımına Infinite'den sonra başlanacağını söylemişti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps
Hitman: Absolution'dan İki Görüntü Daha Enemy Front'tan İlk Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tobepeople

5.5.2012 14:56:42

0
ikinci oyundan evvel filmi yayınlansa satışta eminim fark yaratırdı artık 3 üncü oyundan önce yetiştirirlerse etkisi olabilir oyunlarada ama yine de geç kalınmış bir şey

arif-arsen

4.5.2012 23:11:38

0
Filmi çıkarsa çok ses getiriceğinden şüphem yok.İzlemeye gideriz.Aceleye getirip kalitesiz film yapmalarına gerek yok.Kaliteli film olsun öz olsun 3d desteğiyle muhteşem bir film olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız