Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Binary Domain'in PC Tarihi Belli Oldu


     Geride bıraktığımız saatlerde gelen Binary Domain'in PC duyurusunun ardından oyunun PC sürümünden yeni bilgiler de gelmeye başladı. Bu bilgiler arasında çıkış tarihi de dahil.
 
     Çok kısa bir süre önce Steam'de ön siparişe sunulan Binary Domain'in PC sürümünün çıkış tarihi de, Steam sayfasıyla birlikte ortaya çıktı. Görünene göre Binary Domain, 6 Nisan'da PC'lerde çıkacak.
 
     40 dolarlık satış fiyatıyla ön siparişe sunulan Binary Domain, PC platformunda Steam'in Steamworks desteğini kullanacak. Bu arada, oyunu ön siparişle satın alan kişileri özel bir multiplayer paketi de bekliyor. Özel bir harita, iki farklı silah ve bir tane de kostümü içeren ön sipariş detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Binary Domain Yakuza Sega PS3 Xbox 360 Shooter Aksiyon PC
Saints Row'un Yeni DLC'sinden İlk Video Yayımlandı Tokitowa'yı Batı'ya Getirme Planı Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.5.2012 02:59:31

0
valla bsc misafiri,sen nedemeye çelşıyon ben tan anlayamadım,bi öyle diyon bir böyle diyon, bana sorarsanız sormazsınızda,gursoyf bütüm içtenliğimle katılıyorum, bizim buralarda arkadaşlar arsında şöyle laf vardır,bir şeyin korsanı yapılıyorsa,daha ucuzuda yapıır,ben kalkıp bir oyuna 150_200 vermem korsanı duruyorken,ya oyunları alına bilir decede ucuz yapacaksın yada korsana laf etmeyeceksin, konsolcular pc ciler tartışmasınada anlam veremedim,sonuçta herşey pc den çıkıyor, bir konsola oyun yapılırkende pcden geçmek zorunda çünkü bir konsol program çalıştıramaz onun için tasarlanmamış

BSC Misafiri

31.5.2012 02:59:25

0
ayrıca bu pc ye neden anime tarzı oyunlar çıkmaz bunu birileri duyurması gerek,bunuda ancak sizler yapabilirsiniz

nightwolfking79

20.3.2012 22:33:57

0
pc ye oyun yapılmazsa donanım satışları düşer.donanım satışları düşerse donanım fabrikaları kapanır. ve sonra konsollar için oyun yapılmaz. unutmayın oyunlar pc lerle yapılıyor. konsollarda pc gücüyle yapılıyor..

nightwolfking79

20.3.2012 22:23:52

+1
millet almış eline joypad ı pc leri kötülüyor arkadaş. lan sanane milletin orjinal yada korsan oyun almasından. ps 2 hala korsan satıyor ve kullananlar biliyor korsan olduğunu. pc3 e yada xbox a da korsan cd satılsa ve satılıyor almam diyen kendini kandırıyordur...

gursoyf

20.3.2012 11:22:15

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri gereksiz olmuş nasıl olsa en fazla 5 bin satacak pc de..pc ye oyun çıkmamalı bu saatten sonra
arkadaş 5 bin satacak da sanki parası sana kalacak. bi de rakamı beğenmiyor.şaka mısınız siz bugün böyle ya.?

senseman62

20.3.2012 11:04:54

+11
şu ahkam kesen misafirlerin yada pc ye bu saatten sonra oyun çıkmamalı diyenlerin kaçta kaçı orjinal alıyor acaba ? yazmak kolay tabi icraat gösterin icraat...bu forumda çok gördük biz orjinalciyim diye atıp tutan...daha sonrada korsan sitelerde c.rack warez içerik arayan...adamların ipliğini pazara çıkarınca tırıs tırıs kayboldular hemen .Kıvırmayın kardeşim...orjinal oynuyosan oyna korsan oynuyosan oyna..dürüst olun

BSC Misafiri

20.3.2012 10:45:23

-5
gereksiz olmuş nasıl olsa en fazla 5 bin satacak pc de..pc ye oyun çıkmamalı bu saatten sonra

gursoyf

20.3.2012 10:17:23

+2
sayın bsc misafiri. bırak artık bu korsan laflarını. yazacaksan yorumlarını üye isminle yap. bu oyun daha çıkmadan konsol sürümleri nette dolaşıyordu. herkesi kendin gibi zannetme.oncelıkle oyun satın almayı öğren. sonra da bsc ye üye olmayı. ondan sonra atıp tutarsın. lafa bak bi de "pc'ye oyun çıkaranlarda kabahat". sanki kendi yapıyor oyunu da isimsiz şahsiyet. lutfettin yani oyunu biz korsancı pc cilere.

BSC Misafiri

20.3.2012 10:09:27

+1
Yapımcıları anlarımda oyuncularda ki bu pc düşmanlığı nedir ben anlamıyorum. Bazen laf olsun diye konuştuğunuzu düşünüyorum !

BSC Misafiri

20.3.2012 08:09:08

0
demekki neymiş atılan maille işe yarıyomuşta.da... Ben şimdi sorarım Haber blle olmayan binary domain pc ye çıkarken Uğruna imzalar toplanan her siteye haber olan dark soulstan haber yok...

BSC Misafiri

20.3.2012 08:08:48

-5
torrentçilere gün doğdu. asılın pc'ciler. bunada bahane bulursunuz sonunu beğenmedim iyiki korsan indirmişim ne kadar hakılıyım diye. pc'ye oyun çıkaranlarda kabahat.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Binary Domain
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız