Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Binary Domain'den Yeni Ekran Görüntüleri

Binary Domain'in karakter modellemeleri oldukça iyi görünüyor

     Sega'nın Yakuza ekibi tarafından geliştirilen Binary Domain'e ait görseller yayınlanmaya devam ediyor. Oyundan 17 yeni ekran görüntüsü daha yayınlandı.
 
      Bu ekran görüntülerine baktığımızda oyunda 2 ana silah, bir tabanca benzeri küçük silah ve patlayıcı taşıma şansımızın olduğunu görüyoruz. Binary Domain takım bazlı bir oyun olduğundan diğer takım üyelerimizin teçhizatını da biz seçebiliriz; en azından ekran görüntülerine bakarak bunu söyleyebiliyoruz.
 
      Grafiksel olarak oldukça iyi görünen oyunun renk paletinin Yakuza serisi ile benzerlik göstermesi de dikkat çekici. Anlaşılan iki oyun her ne kadar farklı türlerde olsalar da aynı oyun motorunu kulllanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Binary Domain Yakuza Sega PS3 Xbox 360 Shooter Aksiyon
Street Fighter X Tekken Karakter Listesi Sızdı mı? Crysis (PC) vs. Crysis (Konsol) Karşılaştırma

thepunisherWZ

10.9.2011 22:36:33

0
Bu SEGA'yı oldum olası sevmemişimdir.Ne bileyim adında meymenet yok. Adıyla doğru orantılı olarak grafiklere bakarsak caanım "The Punisher"ımın bundan geri kalır yanı yok. Yalnız şu noktada dikkat : The Punisher - 2005 Binary Domain - 2012
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Binary Domain
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız