Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilinmeyen Bir Bloodborne Oyunu Arka Planda Geliştiriliyor

 
 
FromSoftware tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan PlayStation 4 özel oyunu Bloodborne hayranları için sevindirici bir söylenti ortaya çıktı. 2015 yılında piyasaya sürülen aksiyon rol yapma oyununun şu anda arka planda yepyeni bir sürüme sahip olacağı iddia ediliyor.
 
Söylentiler Daniel Richtman'dan geliyor
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak, arka planda henüz duyurulmayan bir Bloodborne projesi mevcut durumda. Ancak bunun bir devam oyunu mu, remaster mı, PC portu veya başka bir şey mi olduğu henüz bilinmiyor. Ancak çıkışı yaklaşan Astro Bot'un Bloodborne temalı göndermeleri, hayranları memnun edecek bir projenin ortaya çıkacağını vurguluyor.
 
Sızıntı içeriklerle beraber ön plana çıkan Daniel Richtman, yakın zamanda Patreon sayfasında bir güncelleme paylaştı. Burada Sony'nin bilinmeyen ve duyurulmamış bir Bloodborne projesi üzerinde çalıştığını aktardı. Ancak bunun yukarıda bahsettiğimiz gibi bir devam oyunu mu yoksa orijinal oyunun yeniden düzenlenmesi mi olduğu henüz bilinmiyor. Bunun yanı sıra bir PC portu da ortaya çıkabilir.
 
Öte yandan Richtman daha önce Sony'nin Bloodborne'a dayanan bir film üzerinde çalıştığını da iddia etti. Söylentiler bunlardan ibaretken ilerleyen süreçte resmi duyuruları ve açıklamaları bekliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
PS5 Pro Konsolu Ne Zaman Çıkacak? İşte Yeni Söylentiler Sonic the Hedgehog 3 Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.8.2024 22:42:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri PS4 emülatöründe Bloodborne oyunu oynanabilir olduktan sonra bu haberin çıkması tesadüf olamaz.
Aynen öle Bu haber de aslen Reddit Gaming Leak Sayfasında paylaşıldı. Patreon sayfasında BloodBorne haberi demek gelen tıklayan kişilerden 3-5 bişey koparmak demek. GamingLeak Sayfasından da bu sebeple kaldırıldı zaten. Gelen yorumlar arasında hep, sanırım kirasını yatıramadı, paraya sıkıştıysa, sonuçta sevilen ve tutulan bir oyun yeni nesil konsollar ve pc'ye de resmi port olarak bekleniyor. Haberini sallasan bile bir tık demek.

BSC Misafiri

27.8.2024 19:55:15

0
Ben görmem görenler zaten bloodborne u torunlarına hatırlatır

BSC Misafiri

27.8.2024 19:55:00

0
PS4 emülatöründe Bloodborne oyunu oynanabilir olduktan sonra bu haberin çıkması tesadüf olamaz.

BSC Misafiri

27.8.2024 16:23:50

0
Astro bot kısmı doğru değil adamlar açıklama bile yaptı o konuda gönderme vs değil diye oyunda bir çok ipye gönderme var hepsinin devam oyunu gelecek diye değil sly cooper da var yeni sly cooper mı geliyor? Danielrpk kendi patreonu için abone çekiyor sadece en son re1 remake dedi ve tahmini patladı tutmadı

BSC Misafiri

27.8.2024 16:23:16

0
Yılan hikayesinin ruhani devam hikayesi.

darkdogan

27.8.2024 15:10:18

0
Bence ilk oyunun portunu çıkarmak yerine PC-PS-XBOX aynı zamanda çıkışıyla Bloodborne 2 duyurusu yapsınlar para basarlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız