Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilim Kurgu Macera Oyunu The Invincible, 2023 Yılına Ertelendi

 
 
Starward Industries, birinci şahıs bilim kurgu gerilim oyunu The Invincible'ın ilk oynanış videosunu yayınladı. Bunun yanı sıra oyunun daha önce planlanan 2022 çıkış yılından 2023'e ertelendiğini duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve  Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak. Erteleme hakkında geniş bir açıklama yapılmadı.
 
The Invincible, Stainslaw Lem'in aynı adlı romanından esinlenen ve retro fütüristik bir temaya sahip birinci şahıs bilim kurgu gerilim oyunu.

Oyuncular Regis III adlı yabancı bir gezegende uyanan uzay bilim adamının rolünü üstlenerek kayıp mürettebatı bulmak için gizemli bir göreve çıkacak. Regis III'ü keşfederken gezegenin korkunç sırlar içerdiğini görecek, daha da derinlere indiğinizde burada yalnız olmadığınızı fark edecek ve bu gezegeni hiç keşfetmemiş olmayı dileyeceksiniz. Fakat artık geri dönmek için çok geçtir.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Invincible Starward Industries birinci şahıs bilim kurgu gerilim oyunu
Don’t Starve Geliştiricisi Co-op Aksiyon Oyunu Rotwood'u Duyurdu Çok Oyunculu FPS Oyunu Deceive Inc. için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Invincible
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız