Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilgisayarınızdaki Oyunu Başka Bir Bilgisayara Nasıl Taşıyabilirsiniz?

 
     Bilgisayarlar zor matematiksel işlemlerin yapılabilmesinde, askeri ve iş alanlarında kullanılmaya başlamasından sonra aslında eğlence kategorisinde de içerikleri barındırmaya başladı. En ilkel olarak gördüğümüz işletim sistemlerinde bile oyunlar vardı.
 
     Donanımların gelişmesiyle birlikte neredeyse gerçeğe yakın grafikler ve animasyonları barındıran PC oyunları oldukça popüler oldu. Tabi eskiden internet kafelerde ağ üzerinden oynanan oyunların yerini şimdilerde online olarak oynanan PC oyunları aldı.
 
     Hal böyle olunca oyun sektörü de oldukça gelişti. İrili ufaklı yüzlerce oyun var. Grafik anlamında iyi sayılan oyunların haliyle fiziksel diskte yani bilgisayarlarımızda kapladıkları alan oldukça büyük. Çünkü oyunların bölümleri, karakterlerin skinleri ve diğer tüm grafiksel araçlar online olarak internetten anlık çekilmesi yerine birçoğu bilgisayarımızda saklanıyor ve oyunların daha hızlı çalışması sağlanıyor. Bu durum bir oyunun çok fazla GB alan kaplamasına sebep oluyor.
 
 
     Oyun indirmek mevcut internet AKN sınırları yüzünden zaman alıcı oluyor ve tam işkence haline gelebiliyor. Mevcut yüklediğiniz oyunu başka bir PC’ye aktarmak internetten indirmekten daha basit. Sizlere bunu yapan tamamen ücretsiz bir programı tanıtmak ve anlatmak istiyoruz.
 
     EaseUS Todo PCTrans Free programı sayesinde bilgisayarınızda bulunan oyunlar başta olmak üzere tüm dosyaları farklı bir bilgisayara kolayca aktarabiliyorsunuz. Üstelik tamamen ücretsiz, isterseniz kablo yardımıyla isterseniz de uzaktaki bir bilgisayar internet üzerinden hızlıca dosya aktarımı yapabilirsiniz. Örneğin farklı şehirde yaşayan bir arkadaşınızdan oynadığınız oyunun dosyalarını alabilirsiniz.
 
     EaseUS Todo PCTrans Free Programının Özellikleri ve Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
 
• Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2016, Windows Server 2012, Windows Server 2008, Windows Server 2003 işletim sistemleri sürümleriyle uyumlu
• İnternet üzerinden ve LAN ağı üzerinden dosya aktarımı
• Fotoğraf, video, oyun, programlar ve birçok dosya türünü kolayca PC’den PC’ye aktarabilme
 
     EaseUS Todo PCTrans Free Kullanarak Oyun Aktarımı Nasıl Yapılır?
 
Programı kullanmak için öncelikle aşağıdaki linkten ücretsiz olarak aktarım yapmak istediğiniz bilgisayara ve oyunun bulunduğu PC’ye yüklemelisiniz.
 
Programı indir: https://www.easeus.com/free-pc-transfer-software/
 
Programı her iki bilgisayara kurduktan sonra hangi aktarım seçeneğini kullanacağınızı seçiyorsunuz.
 
 
 
     Ağ bağlantısı ya local olarak disten aktarım yapabiliyorsunuz. Seçtikten sonra otomatik olarak diğere ekrana geçeceksiniz.
 
 
 
     Bu ekrandan hangi PC’den hangisine aktarım yapacaksınız işaretleyip Continue tuşuna basıp işleme devam edin.
 
 
 
     Son ekranda dosyaları ve oyununuzun bulunduğu klasörü seçip hangilerini aktarmak istediğinizden emin olduktan sonra Transfer butonuna basarak aktarım işlemini başlatın. Böylece istediğiniz PC oyununu istediğiniz PC’ye kolayca ve tamamen ücretsiz aktarmış olun.

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Vampyr Zorluk Modları Güncellemesi Önümüzdeki Hafta Yayınlanacak Marvel's Spider-Man'in Fiyatı 469 TL'ye Yükseldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MonitörKertenkelesi

16.1.2019 21:57:04

0
Bu bildiğin dosya taşıma işi, farklı bilgisayarda kurulmamış oyunun dosyalarını taşımanın ne gibi bir artı özelliği olacak çok anlamadım. Ama deseydiniz ki farklı bilgisayarda kurulu oyunu bir başka bilgisayarda kurmadan oynayacaksınız bak o zaman tadından yenmez bir haber olacaktı.

BSC Misafiri

21.9.2018 22:29:31

0
Kayıtlar vs aktarılıyor mu yani diğer bilgisayarda kaldığımız yerden devam edebilir miyiz?

Queen Hentai

21.9.2018 19:05:13

0
Kablo ile aktarım hem hızlı hem daha sağlıklı olur. Wifi bağlantı yolu ile kabloya göre aktarım hızı her zaman düşük olur. Geceye denemesini yapacağım. Aktarılan oyun sağlıklı çalışacak mı merak ediyorum.

AzepTR

21.9.2018 18:59:42

0
Bu kablo ile mi wifi ilemi ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız