Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilgisayarınız World of Tanks’in Yeni Sürümü için Hazır mı?

 
   Wargaming’in tamamen kendi kaynaklarıyla geliştirdiği yeni oyun motoru Core, oyuna bu yıl içerisinde gelecek 1.0 güncellemesinin en önemli ve en çok merakla beklenen kısmını oluşturuyor. Fakat güncellemenin gelişini bekleyemeyecek kadar sabırsızsanız ya da oyunun gelecekte nasıl görüneceğini merak ediyorsanız http://wotencore.net/ adresini ziyaret ederek merakınızı giderebilirsiniz.

   Yukarıdaki bağlantıya tıklayıp enCore adlı bu programı bilgisayarınıza kurarak bilgisayarınızın 1.0 güncellemesiyle baştan aşağı yenilenecek grafikler karşısında nasıl bir performans sergileyeceği hakkında fikir edinebilirsiniz. Kullanması oldukça basit bu programda tek yapmanız gereken, önceden belirlenmiş üç ayardan birini seçerek çözünürlük ve anti-aliasing gibi ayarları arzu ettiğiniz gibi düzenleyip testi başlatmak. Üç dakikalık bu test size 1.0 güncellemesiyle gelecek harika grafiklerle adeta görsel bir şölen yaşatırken bir yandan da bilgisayarınızın bu grafik özelliklerinde sergileyeceği performansı da kaydedecek. Testin sonunda bilgisayarınızın seçili grafik ayarlarındaki performansı “düşük” “orta” veya “yüksek” olarak görüntülenecek.

   Geliştirilmesi 4 yıl süren Core grafik motoru tümüyle Wargaming tarafından üretildi. Oyun 1.0 güncellemesiyle yeni grafik motorunu kullanmaya başlayacak ve en yeni grafik işleme teknolojilerini oyuncularına sunacak. Core motoruna geçişle birlikte PBR, post-processing efektleri, gelişmiş ışıklandırma, parçacık efektleri gibi performans artışına ve optimizasyona yönelik gelişmeler World of Tanks’in PC sürümü için yeni bir çağ başlatacak.

   Güncelleme oyunun mevcut oyuncularını elbette unutmuyor. Yeni grafik motoru geliştirilirken oyuncular şu anda oyunu oynadıkları konfigürasyonlarla oyunu sorunsuzca oynamaları hatta performans artışı görmeleri hedeflenerek oluşturuldu. World of Tanks’in 1.0 güncellemesinin bilgisayarınızda nasıl çalışacağını merak ediyorsanız http://wotencore.net/ adresine tıklayıp enCore’u deneyin.

   WoT 1.0 güncellemesinin tüm özelliklerine daha yakından bakmak isterseniz buraya tıklayarak Beta’ya kaydolun! 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Wargaming.net PC Xbox One PS4 Strateji World of Tanks mmo f2p
Farm Manager 2018 Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Yerli Oyun Geliştiricilerin KDV'den Muaf Olması Gündemde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

veterangamer

6.3.2018 14:45:49

0
Boş beleş şeylerle uğraşacaklarına öncwe oyuna denge getirsinler. oyuna doldurdukları seviye 10 light tanklarla oyun iyice çileden çıktı her tarafta seviye 10 light ve medium tanklar ile doldu. ee peki maus, is7, e5 kasan oyuncuların suçu nedir? her oyunda 3 er 5 şer hafif tanklar oyunu bıraktım kimseyede oynamasını tavsiye etmiyorum..

Tuomir

5.3.2018 21:45:12

0
Sanırım hazır değil bu yüzden world of tanksi oynayamayacağım. Çok üzüntü verici bir durum bu. Öyle görünüyor ki Persona 5 oynamaya devam etmek zorundayım. :(

MiyopBey

2.3.2018 20:35:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: dingo egret! İyi ki bişey yazdık, haberi okumadan yorumlara dadananlar gelmiş yine. İyi artık fikrimizi de sakınalım. Beğendiğimiz şeyleri de söylemeyelim... Yaşım 33. 6 yaşımdan beri 27 yıldır oyun oynuyorum yani oyunların görsel anlamda bişey vaad etmediği sadece hikaye ve oynanışa odaklı geliştirildiği çağdan beri. Topladığın sistemde high-end bir gpu’e yer verdiysen görselliği üst seviyede bi oyun görünce iştahın kabarır, bu her oyuncu için böyledir. World at war sonrasında hiç CoD oynamadım, fps oynayacaksam arena tarzı daha ilgimi çekiyor toxikk, vb gibi hatta henüz war frame hariç free to play oyun da hiç oynamadım. Genellikle senaryo odaklı single player oyunlar tercih ederim. Zaten işim gücüm gereği haftalık en fazla 8-10 saat fırsatım oluyor oyun oynamaya. Multiplayer’da falan öldürecek saatlerim de olmuyor sizler gibi (olsun isterdim ama olmuyor) Boş yapmayın gidin kenarda kumla oynayın hadi abisi..
Aa tamam canım bir şey demedim alınmana gerek yok :D İstediğini oyna tabiki banane, açıklamana yapmana gerek yok :D Bir de şunu söylemem lazım. "Topladığın sistemde high-end bir gpu’e yer verdiysen görselliği üst seviyede bi oyun görünce iştahın kabarır, bu her oyuncu için böyledir." Bende de high-end bir GPU var ama önem listemde grafikler çok aşağıda. Lütfen bu şekil genellemelerden kaçınalım.

sosisvesalam

2.3.2018 17:35:41

0
oyunu ne zamandır oynamayı düşünüyorum yeni sürümünü bekleyeyim bari şuan beta da galiba tam sürümü ne zaman çıkacak

dingo egret!

2.3.2018 01:55:16

+7
İyi ki bişey yazdık, haberi okumadan yorumlara dadananlar gelmiş yine. İyi artık fikrimizi de sakınalım. Beğendiğimiz şeyleri de söylemeyelim... Yaşım 33. 6 yaşımdan beri 27 yıldır oyun oynuyorum yani oyunların görsel anlamda bişey vaad etmediği sadece hikaye ve oynanışa odaklı geliştirildiği çağdan beri. Topladığın sistemde high-end bir gpu’e yer verdiysen görselliği üst seviyede bi oyun görünce iştahın kabarır, bu her oyuncu için böyledir. World at war sonrasında hiç CoD oynamadım, fps oynayacaksam arena tarzı daha ilgimi çekiyor toxikk, vb gibi hatta henüz war frame hariç free to play oyun da hiç oynamadım. Genellikle senaryo odaklı single player oyunlar tercih ederim. Zaten işim gücüm gereği haftalık en fazla 8-10 saat fırsatım oluyor oyun oynamaya. Multiplayer’da falan öldürecek saatlerim de olmuyor sizler gibi (olsun isterdim ama olmuyor) Boş yapmayın gidin kenarda kumla oynayın hadi abisi..

***Leopard***

2.3.2018 01:17:23

+3
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Şunu yapmayın nolur ya. Bir oyunun grafikleri güzelleşince oyunun dinamikleri daha keyifli, daha ilgi çekici hale gelmiyorlar. Oyun daha keyifli hale gelmiyor, oyun hala aynı oyun. Hele Free to Play bir oyunda etkisi kat kat düşüyor. Sadece 1 senecik sonra normal gelecek grafikler için neden bu kadar coşuyorsunuz bir türlü anlam veremiyorum.
Bunlar için grafik = iyi oyun Hiç mekanik , hikaye vs dikkat edeni görmedim. İşte remastered oyunların , her sene COD'ların deli gibi satması böyle oluyor

MiyopBey

2.3.2018 00:06:37

+2
quote:

Orijinalden alıntı: dingo egret! Bu oyunu hiç merak edipte kurup oynamamıştım ancak böyle bir görsellik sunduğunu bilsem oynardım muhakkak.
Şunu yapmayın nolur ya. Bir oyunun grafikleri güzelleşince oyunun dinamikleri daha keyifli, daha ilgi çekici hale gelmiyorlar. Oyun daha keyifli hale gelmiyor, oyun hala aynı oyun. Hele Free to Play bir oyunda etkisi kat kat düşüyor. Sadece 1 senecik sonra normal gelecek grafikler için neden bu kadar coşuyorsunuz bir türlü anlam veremiyorum.

dingo egret!

1.3.2018 23:33:31

0
Bu oyunu hiç merak edipte kurup oynamamıştım ancak böyle bir görsellik sunduğunu bilsem oynardım muhakkak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız