Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda ile 2K, Avusturalya Orman Yangınlarına Yardım için Bir Araya Geliyor

 
Bethesda ile 2K, 14 - 15 Şubat tarihlerinde Twitch üzerinde canlı yayınlar düzenleyerek Avusturalya orman yangınlarından etkilenenlere yardım edeceklerini duyurdu.

Yayın etkinliğinde elde edilen kazancın tamamı, tahliye ve yardım merkezlerindeki kişilere psikolojik ilk yardım sağlanması ve evlerini kaybetmiş olanların acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Avusturalya Kızılhaçı'na gidecektir.
 
Yayınlar Bethesda Twitch kanalı ve Borderlands Twitch kanalından izlenebilecek. 4 saat sürecek olan bu etkinlik, iki tarafın birlikte Skyrim oynaması ile başlayacak ve yayının ortalarına doğru yayıncıların Borderlands 3 oynaması ile devam edecek. İzleyiciler canlı yayın sırasında yapacakları bağışlarla destek olabilecekleri gibi, Tiltify kampanyasından da destek olabilirler. Bethesda ve 2K topluluklarının müthiş cömertlikleri ve kendi kanallarında yayın yapan yayıncıların da dahil olma isteği sayesinde, bu Tiltify kampanyası ile halihazırda 22.000 Avusturalya Doları toplandı.

Bethesda_ANZ ve 2K_ANZ Twitter hesaplarını takip ederek canlı yayın hakkında daha fazla bilgi alabilir ve bu yardım çalışmasında nasıl yer alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony, PAX East 2020'ye Getireceği Oyunları Açıkladı AeternoBlade II PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız